Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Witam, Znów wracam panowie. Prosiłem już Was kiedyś o pomoc i oczywiście ją uzyskałem ( http://www.sfd.pl/DECA_%2B_WINSTROL_pomocy!-t496508-s2.html#post11 ale po przygotowaniu się od a do z w 5 dokładnie tyg. kuracji i harówy rozsypało mi się kolano i od 7 tyg. zakończyłem cyklon ze względu na brak sensu - celu i co najważniejsze ze względu na przeciwskazania lekarza( operacja i inna farma). Na szczęście wszystko jest już super wygojony, po rehabilitacji wraz z zielonym światłem na powrót do treningów. Jest optymizm, chęci,$ i determinacja na powrót w dobrym stylu.
Planuje lub na połowę kwietnia takowy cyklon:
Boldek + win depot+ proviron w temacie postu literówka BOLDENONE
co o tym myślicie?? możemy zacząć dyskusję ? co ile i jak ?
z góry dziękuję i czekam na pomoc. pozdrawiam
  Płeć: Mężczyzna   Wiek: 31   Waga: 86   Wzrost: 184   Obwód klatki: 110   Obwód ramienia: 39   Obwód talii: 93 obecnie :/   Obwód uda: 57   Obwód łydki: 35   Staż na siłowni: długo   Ilość spożywanego białka: 2-2.5   Ilość spożywanych węglowodanów: 1   Ilość spożywanych tłuszczów: ?   Opis przebytych cykli sterydowych: 1.Urwany po 4 tyg 1-6 deka 200mg tygodniowo 7-12 wino 1amp 50mg co 3-4 dzien ....tyle że bez wina nie było sensu złapana kontuzja..
  Trening: jest   Cel cyklu: siła, wytrzymałość, sucha dobra masa, wysoki tonus(napięcie)mięśni   Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: 10 miesięcy   Poziom BF%: 18   Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): lekko do tycia   Stan zdrowia: dobry- b.dobry   Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia: brak   PPM podstawowa przemiana materii: -   Wyciskanie leżąc (MAX): -   Martwy ciąg (MAX): -   Przysiad (MAX): -
Zmieniony przez - granddef w dniu 2010-03-19 10:14:07
nie szkoda ci prostaty?tyle czasu na provi to średni pomysł
Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź
Ekspert -
1268990749000
jordanwlkp
Wysłana - 19 marca 2010 10:28
wurzuc provi i dodaj cypio 250mg e4d
"Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it"
Ekspert -
1268990897000
granddef
Wysłana - 19 marca 2010 13:56
Jak napisałem w ankiecie mam lekkie skłonności do tycia i łapania wody, diete mam niby ustaloną, znam swój organizm bardzo dobrze zawsze muszę regulować kalorie do konkretnego treningu (celu treningu) i obawiam się że mnie zaleje po CYPIO i poza tym chyba mija się z celem kuracji. Zapewne jest coś co by do tego stacku (bold win) pasowało. Jak w ankiecie, chodzi mi o suchy,twardy,gęsty mięśnień - poprzecznie prążkowany.
1269003400000
skvrwiel
Wysłana - 19 marca 2010 17:17
co wy sie boicie tego testa ??
jak nie prośba o rozpiske winsa solo, o bolda to o deke...
teścik to podstawa, czytajcie troche zanim zapytacie
1269015458000
granddef
Wysłana - 21 marca 2010 16:25
1-12 bold 300mg ew. co ile najlepiej? kiedy zaczyna wchodzić ?? 5-17 win 50mg e3d. Jakieś sugestie? kiedy zaczyna wchodzić ??
dorzuciłbym do tego PRIMO ale to jest widmo na rynku a dużo dobrego się naczytałem o tym. Wiecie może gdzie tego szukać?? a może TREN by tu pasował i gdzie, ile jak?? ale jak tu później z odblokiem??