Wszyscy wiedzą, że -blinG- to okropny koxer i wogóle nic nie robi poza siedzeniem na forum, koksowaniem i chodzeniem na imprezki i właśnie dlatego boldem być musi...
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
Znawca -
1064573139000
OloKK www.olokk.pl
Wysłana - 26 września 2003 12:48
Poza "Koksownie" się nie wychyla Moge być za a nawet przeciw
____________________________________________ Żenujący i żałosny OloKK, burak od "Tradycyjnych"... "Należy być silnym jak lew, a zarazem szlachetnym jak kwiat. Poprzez trening można dotrzeć do bram niebios."- Sosai Masutatsu Oyama "...W regulaminie SFD jest napisane, że kto jedzie na moderatorów ten ma prze**BANe..."
OLIMP ENG-PL TRANSLATOR: 2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie
!!!MANIA KOKSOWANIA!!! Moderator-mafia.suple.hardcor.pl MODERATOR TEŻ CZŁOWIEK "Wszystko jest trucizną decyduje tylko dawka." "To co dla mnie jest podłogą, dla innych może być sufitem"
1064593175000
Big
Wysłana - 26 września 2003 22:51
no musi byc gruba swinia bo cosik taki markotny.
juz kiedys wspominalem o tym i podtrzymuje - jestem za!!
Pozdrawiam. ______________________ The FAT BASTARD B.I.G.
______________________ The FAT BASTARD B.I.G.
1064609481000
Klejcun
Wysłana - 26 września 2003 23:35
No jak nie jak tak, nie liczy sie dlugosc tylko jakosc (tzn.jest co prawda z nami krotko ale udowodnil ze bold mu sie nalezy).
Pozdrawiam. ****************************************** Doradca w najbardziej hardcorowym dziale - Doping ******************************************
Pozdrawiam.
1064612119000
Grasik ZASŁUŻONY
Wysłana - 27 września 2003 04:25
niech mu będzie !
artystyczny leniwy' grasik księżniczka-mafia.suple.hardcor.pl ~doradca w dziale suplementacja~
Bądź silnym i niezłomnym, aby umocnić słabość tych, którzy się chwieją.