Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
wiek 19 wzrost 170 waga 90 reka 43-44 staz 3 lata ostatni cykl w kwietniu npp prop 100mg eod posiadam: 30 ml bolda atomic 20 ml cypionat atomic 40 ml propa 100 tabs metan razak (wszystko wylapywane z pierwszych serii) no i troche npp i wina mysle o czym takim 1-4 metan 30 mg ed 1-4 prop(double kick)100mg eod ?? 1-8 cypionat 500mg ew 1-10 bold 600mg ew lub 1-15 400mg ew (?????) 8-15 prop 100mg eod i przejscie w 12 tyg na 100mg ed no i jezeli wino i npp 13-17wins 30-40mg ed i npp 9-15 100mg eod o i tak to wyglada co kto o tym mysli i prosze nie pisac ze grubo bo to moja wlasna decyzja , chcialbym zeby sie wypowiedzieli ludzi znajacy na rzeczy ( ale chcec sobie mozna hehe) Pzdr i szczesliwego nowego roku
ojejuuuuuuuu !! pisalem ze ma byc grubo ! michy na 100% pewnie nie dopilnuje ale mysle relatywnie w 85% wiec troche towarem zapcham zreszta pewnie mnie polowa nie zrozumie ale jakos na zachodzie kazdy jedzie grubo i sa tego jakies wymierne efekty a nie kazdy tu poleca cykle z 2max 3 srodkow i potem zdziwienie ze tyle cykli a efekty .... zreszta nie robie cykli 4 w roku tylko max 2 wiec twoj tołk mi nie pasuje... pzdr
1230814443000
Luk122
Wysłana - 01 stycznia 2009 13:57
widze ze Cie nie przekonam wiec odpowiedz mi tylko czy jestes w stanie wykorzystac potencjal wszystkich srodkow? bo mozesz wierzyc albo nie ale w twoim przypadku poobnie wyjdzie cykl na 4 co na 6 srodkach a zwiekszysz tylko SU.
napisalem NO I JEZELI npp i wins czyli to jest pod znakiem zapytania i sie zastanawiam moze i racja i 4 srodki wystarcza co z boldem dzieki pzdr moze inni sie wypowiedza
1230814984000
luki77
Wysłana - 01 stycznia 2009 14:05
faktycznie jest GRUBO
Specjalista -
1230815102000
tlusty1980
Wysłana - 01 stycznia 2009 14:06
Nie podoba mi się ta kuracja, chyba, że już coś takiego próbowałeś i wiesz, ze zadziała ?
bold dluzej niz 10 tygodni. 14 optymalnie. dawka hmmm, nie wiem. ja uderzam nastepnym 14 tygodni i 600 bo rowniez jestem zwolennikiem konkretnych cykli, dobrej diety, a nie smarkania, niech kazdy mowi i mysli co chce, to po prostu moje zdanie. punto!
moj synek (10lat) do mnie: tato, badz wielki!!! majac dzieci, wspaniala, sexowna zone i poukladane finanse: daje ognia i celuje na: waga:104-106 / ramie:46-48 / talia:86-88cm / udo:70-72 a maxy mam w p***zie, wazne, ze swoja zone na 1 rece podnosze!!!
Znawca -
1230815234000
luki77
Wysłana - 01 stycznia 2009 14:09
a jaki jest cel cyklu bo bez tego ciężko doradzić
Specjalista -
1230815379000
Luk122
Wysłana - 01 stycznia 2009 14:12
chlopak ma nieza wielkie doswiadczenie z saa a tu prawie gram testa, gram bolda no no no