Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
gen-far z Kolumbii napewno jest ok, ale to co krąży w PL to Kolumbii nigdy nie widziało
Ekspert -
1264545636000
darcat
Wysłana - 27 stycznia 2010 10:25
Jakby to jeszcze miało do nas przeleciec z Kolumbi to kosztowało tyle że hooj
1264584355000
lodzianin1 WHITE POWER
Wysłana - 27 stycznia 2010 11:14
panowie po samym boldzie to nie ma co się za dużo spodziewać,fajny środek jako baza bo można go długo lecieć,a do tego dokładać np testo i zmieniać estry co kilka tyg,
Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź
Ekspert -
1264587299000
darcat
Wysłana - 27 stycznia 2010 11:29
no tez racja
1264588157000
Wark
Wysłana - 27 stycznia 2010 15:21
Aras wiem wiem,to mialem wlasnie na mysli :)
1264602076000
rabann
Wysłana - 27 stycznia 2010 18:27
a co myślicie o atomowym boldzie?
wielkość sama w sobie jest nagrodą...., ale jej koszty bywają straszne)))))))
1264613245000
Jendrek74
Wysłana - 27 stycznia 2010 21:19
rabann cieszę się, że jest ktoś co chce iść trochę inaczej niż schematy z sfd. Nie słuchaj ludzi co zachęcają do dużych dawek i długich - przedługich cykli. Zaplanowałeś bolda solo i tak zrób. Zaplanowałeś dawki 200 mg też tak zrób. Jedyne co mogę Ci doradzić jako osoba po 3 cyklu bold solo - to zwiększanie dawek co 2 strzał. Tak aby nie jechać stałych przez cały ten czas cyklu. Wtedy będziesz miał cały czas progres. Druga rzecz, to zrób badania krwi i testosteronu przed cyklem. To ważne, jeśli masz wysoki wskaźnik płytek krwi, to załatwisz się zakrzepicą, żylakami lub serce nie da rady. Monituj to. 2, testosteron w trakcie cyklu ma być mniejszy niż przed. Będziesz wiedział czy bijesz bolda, czy testosteron ( jeśli by się okazało, że wzrósł) Jak po badaniach okaże się, że płytki krwi w normie to od 2 tygodnia cyklu zażywaj acard 1 tabs dziennie. Jak PLT będzie w górnej granicy lub wyżej - odpuść bolda. Niech moc będzie z Tobą. I sogacz oczywiście za dzielność.
Zmieniony przez - Jendrek74 w dniu 2010-01-27 21:23:13
Specjalista -
1264623546000
60thplace
Wysłana - 27 stycznia 2010 21:26
jedrek - madre slowa, tesc nie musi byc w kazdym cyklu :)
Znawca -
1264624004000
rabann
Wysłana - 27 stycznia 2010 21:49
jędrek74 dzięki, chyba faktycznie zrobię sobie pełną morfologię, ciekawe czy w weekend są laboratoria czynne bo tyram w tygodniu
1264625371000
rabann
Wysłana - 27 stycznia 2010 21:52
poleciałbym te 200mg jak planowałem ale chyba faktycznie to mało jak na mnie, już zamówiłem jeszcze jednego flakona i polecę 400mg/week, mówisz że bold może zupniaka takiego z juchy zrobić, to może ten acard wrzucić od początku profilaktycznie