Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
ale boldek solo też nie jest do spektakularnych przyrostów, chodzi mi o to czy w ogóle fuka, czy działanie charakterystyczne dla bolda
wielkość sama w sobie jest nagrodą...., ale jej koszty bywają straszne)))))))
1264454230000
rabann
Wysłana - 25 stycznia 2010 22:20
po za tym wy stare koksy potrzebujecie już agresywniejszych cykli niż boldki solo))co innego ja ze świeżutkimi receptorami))
1264454458000
julio4350
Wysłana - 25 stycznia 2010 22:24
Dj_Smalec ja podobne miałem odczucia co Ty po tym boldzie z Atomica czyli żadne- nawet efektu placebo nie wywołało.
No Rabann próbuj szczęścia z tym boldem może Ci się uda jak coś to daj znać jak tam efekty.
Zmieniony przez - julio4350 w dniu 2010-01-25 22:26:13
1264454661000
rabann
Wysłana - 25 stycznia 2010 22:34
ok, będę zdawał relację na bieżąco, zobaczymy ale mnie zmartwiliście powiem szczerze
1264455298000
julio4350
Wysłana - 25 stycznia 2010 22:46
Napisałem Ci jak było w rzeczywistości, trzymałem dietę, zapier****łem na treningach i nic. Zwiększałem dawki do 600mg/tydzień i nic, być może gdybym połączył tego bolda z propem to lepiej by się kręciło.
1264455991000
rabann
Wysłana - 25 stycznia 2010 22:49
ok, ale mimo wszystko powinieneś poczuć, jak długi cykl miałeś?
1264456145000
julio4350
Wysłana - 25 stycznia 2010 23:00
NO właśnie 12 tyg. trwał. To był mój pierwszy cykl na boldzie, bo upszednie cykle to głównie wino, prop, prima, oma itp. Naczytałem się o boldzie i o efektach jakie powoduje i tak się nakręciłem, że kupiłem 3 butelki i ruszyłem w pogoni za czystą beztłuszczową masą i nic z tego nie wyszło. Powiem Ci tak skończyłem teraz cykl na M-drol z Cel i powiem szczeże, żę nic po nim nie przytyłem, bo pilnowałem diety, ale za to rzeźa i siła mocno do przodu.( wino+ prop się chowa). Wiem, że M-drol jest szkodliwy, ale przy odpowiednich osłonach można je zminimalizować. Jak nie wyjdzie z boldem to pomyśl nad tym, bo warto naprawdę. Powodzenia
1264456850000
rabann
Wysłana - 26 stycznia 2010 18:58
mimo wszystko mam nadzieję, że coś tam zadziała, zresztą opinie są sprzeczne, jedni piszą że jest ok drudzy sapią że strata czasu i kasy, orali nie tykam )))))))))
1264528703000
Wark
Wysłana - 26 stycznia 2010 23:23
No dziwne z tym atomiciem,rozne opinie i nie wiadomo czym sie sugerowac.Ja jechalem dawniej to tez srednio poczulem ale mysle ze to wina dawki jaka bralem bo bylo to ledwo 200mg. Jeszcze jest ten caly GENFAR z Kolumbii ale to juz wgule wyyj*bka jest chyba. :/