Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
żyję, jakoś weny nie mam, chyba przesilenie idzie, co do cyklu bez zmian, więc nie rozpisuję się bo robi się brazylijski tasiemiec, masa idzie, siła w miejscu, libido bez zmian, samopoczucie dobre bez żadnych sajdów, wytrzymałość na duży +, już nawet się nie pocę na kardio, a kręcę 40 minut przy pulsie 120-140
wielkość sama w sobie jest nagrodą...., ale jej koszty bywają straszne)))))))
1268168644000
133mhz
Wysłana - 10 marca 2010 07:43
przypomnij ktory to juz dzien
Los Zetas OFF<--- tak tu jest napisane 'off' kontuzja...
Spokojnie,że euforia trochę spada to nic sie dzieje nie moze byc ciągle kolorowo,bądz dzielny i pnij dalej twardo jak na początku.Wygrywają tylko najtwardsi
1268214880000
rabann
Wysłana - 10 marca 2010 20:22
dzisiaj 37 dzień, 6 tydzień cyklu, w niedzielę był 6 szot, przybicie propka zostawiam na następny raz, natomiast skorzystałem z rady i spróbowałem interwałów, jest faktycznie fajny, euforia faktycznie spadła, ale to wina niewielkiej podaży ww przy jednoczesnych, intensywnych kardio, oprócz tego w dni nietreningowe obciąłem węgle i wrzuciłem orzechy jako źródło zdrowych tłuszczy a kalorie są zbilansowane na poziomie zapotrzebowania, to wszystko nie sprzyja dobremu humorowi)) ale staram się go zachowywać, jestem zmęczony, pod wieczór nic mi się nie chce i śpię jak niemowlak, ale samopoczucie ok, wytrzymałość na duży +, libido zaczyna pikować w dół, siła nieznacznie na +, ale skoncentrowałem się na technice i bez kompleksów podchodzę do mniejszych ciężarów)) w wyniku tego jest mega pompa, czegoś takiego nie doświadczyłem nigdy przedtem, nabawiłem się chyba bigoreksji bo jakoś dziwnie wydaje mi się, że zacząłem wyglądać - płasko, wynik postępującego rekompu, mięśnie są płaskie jak na mój gust, mam typowy syndrom masowca))ale jest ok, dzięki za dobre słowo
wielkość sama w sobie jest nagrodą...., ale jej koszty bywają straszne)))))))
1268248979000
Jendrek74
Wysłana - 10 marca 2010 23:00
Rabann, kiedy zdjęcia i badania na testosteron ? Nie ukrywam to mnie interesuje.
Specjalista -
1268258433000
skream
Wysłana - 11 marca 2010 00:35
.
Zmieniony przez - skream w dniu 2010-03-11 00:35:58
1268264110000
Jac0
Wysłana - 11 marca 2010 00:36
sorry, ze zasmiecam temat, ale mam sprawe do innego usera - Ksiedzu odezwij sie na mojego maila bo chcialbym o cos zapytac Jacorleone@gmail.com, wysylalem Ci PM z sfd, ale widocznie nie doszedl, albo dales jakiegos maila nieaktualnego przy rejestracji, co do autora tematu popieram podejscie do koksowania, lepiej zaczynac od bardziej anabolicznych sterydow, a potem dopiero wjezdzac na te bardziej androgenne, nie ma co sie odrazu rzucac na testa, ale wiekszosc forumowa jest innego zdania
Znawca -
1268264198000
irko123
Wysłana - 11 marca 2010 00:42
bo wiekszosc chce mase, czesto nawet niewazne jakiej jakosci, wazne zeby gabaryt sie ruszyl
Zmieniony przez - irko123 w dniu 2010-03-11 00:43:01
Specjalista -
1268264562000
Jendrek74
Wysłana - 11 marca 2010 09:07
I natychmiastowej wymiany odzieży na rozmiar większy.