Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 15852 razy
słowa kluczowe: bold  atomic 
Autor

bold atomic

rabann

Wysłana - 01 marca 2010 17:48    Edytuj Cytuj
pokusiłem się o zmierzenie łapy i jest prawie 46, nie całe ale powoli dobija, a to wszystko na niskich węglach przez dwa dni, było praktycznie 80g ww, ale bardzo tłusto i kalorycznie, białko 281g,tłuszcz 258g, kaloryczność 3750

wielkość sama w sobie jest nagrodą...., ale jej koszty bywają straszne)))))))

Voltarol

Wysłana - 02 marca 2010 12:39    Edytuj Cytuj
Nie wiem po co Ci tyle tluszczu??Ja bym na twoim miejscu od poczatku dbal o rzezbe przt twojej sylwetce.Nie wieze,ze na koniec cyklu duzo zredukujesz..Nie ma takiej opcji!!Ale twoja sprawa twoj cykl..Powodzenia!!

Pitex8811

Wysłana - 02 marca 2010 15:34    Edytuj Cytuj
Bold w organizmie rozpada sie całkowicie niemal po 6 mies z tego co sie orientuje. Rabann bedzie ciezko jak na sam koniec cyklu to tylko zostawisz...po polowie cyklu juz bym cos robil z tym, a diete trzymaja i uwazaj z weglami

irko123

Wysłana - 02 marca 2010 17:22    Edytuj Cytuj
tluszcz potrzebuje zeby nie pasc na ryj, energie musi czerpac z jakiegos zrodla bo robi mase, smalcu nie je i zapewne ma zrowe tluszcze na mysli, redukcje na tluszczowkach sa dosc popolarne bo tyje sie najbardziej od wegli, ktore obcial z tego co czytam i slusznie bo by go przyfacilo jeszcze bardziej

Zmieniony przez - irko123 w dniu 2010-03-02 17:24:35

Specjalista -

rabann

Wysłana - 02 marca 2010 19:58    Edytuj Cytuj
irko123 oczywiście ogarnął moje intencje, bold lubi kalorie, węgle były nisko a kaloryczność czymś trzeba było uzupełnić

rabann

Wysłana - 02 marca 2010 20:04    Edytuj Cytuj
dzisiaj fenomenalny trening, pompa jest bardzo odczuwalna jak na porządnym stacku kreatynowym z pomperem, ostatnie serie na klatkę i biceps były aż bolesne taki był napływ krwi do mięśnia, wspaniałe uczucie i miażdżący obraz w lustrze na pompie, żeby tak człowiek wyglądał normalnie bez pompki)) od dwóch dni ciśnienie mi podskoczyło, ale samopoczucie w dalszym ciągu doskonałe, i bez większych sajdów, libido lekki plus, siła bez zmian, wytrzymałość +

rabann

Wysłana - 03 marca 2010 18:59    Edytuj Cytuj
dzisiaj bardzo komfortowy trening grzbietu i tricepsa, pompa bardzo odczuwalna, siła bez zmian, libido bez zmian, agresja bez zmian, wytrzymałość +, samopoczucie doskonałe, nadciśnienie odpuszcza

133mhz

Wysłana - 03 marca 2010 21:33    Edytuj Cytuj
sie lekko doloze.Utnij ten tluszcz,ja wiem ze potrzebujesz energii ale organizm da sobie rade pozatym mysle ze ma z czego czerpac.

Los Zetas OFF<--- tak tu jest napisane 'off' kontuzja...
Specjalista -

rabann

Wysłana - 04 marca 2010 18:55    Edytuj Cytuj
dzisiaj samopoczucie ok, choć bez rewelacji, jestem rozdrażniony, ciśnienie mi skacze, mięso nabite, libido lekki plus, będę ucinał kalorie ale za 2 - 3 tygodnie, zejdę poniżej zapotrzebowania, na razie aż grzech byłby jeszcze mięcha nie dołożyć bo czuję, że rosnę, historia z tłuszczem była incydentalna i nie jest stałym trendem także spokojnie))

darcat

Wysłana - 09 marca 2010 21:02    Edytuj Cytuj
Co tam u Ciebie Raban piec dni Cie nie ma,żyjesz?

Odpowiedzi jest na 51 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

bold atomic

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  ...  ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.