Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
siła jest Bogiem,trening nałogiem,rzezba zabawą,masa podstawą:)
1267365405000
rabann
Wysłana - 28 lutego 2010 15:40
Jay1991 nie po cyklu tylko w trakcie cyklu, jeszcze 10 tygodni)) może i zalało, ale teść to na pewno nie jest, libido w miejscu, co do rzeźbienia to staram się))
wielkość sama w sobie jest nagrodą...., ale jej koszty bywają straszne)))))))
1267368022000
rabann
Wysłana - 28 lutego 2010 15:41
nuras co z fotkami?
1267368095000
rabann
Wysłana - 28 lutego 2010 15:43
na razie nie będzie poprawy jeśli chodzi o rzeźbę,mam zapotrzebowanie kaloryczne na +
1267368188000
nuras
Wysłana - 28 lutego 2010 15:52
fotki postaram sie na jutro bo dzis mam zapiete:) noi musze jakis foto skolowac:) bo nie mam
1267368735000
irko123
Wysłana - 28 lutego 2010 18:09
jakby sie zalal to by mu ryjek zrobil sie jak logo polsatu jedni na omie puchna a inni nie, zalezy jak kto miche ustawi... no chyba, ze ci inni w omie bolda mieli a co do cen to bold jest niemal w cenie enana wiec z dupy oszczednosci
dajmy mu skonczyc bo wrozbitow oczywiscie zbednych zawsze jest na peczki w kazdym poscie
Zmieniony przez - irko123 w dniu 2010-02-28 18:11:18
Specjalista -
1267376952000
rabann
Wysłana - 28 lutego 2010 21:19
na ryjku retencji nie widać, kości policzkowe wystają, ale z drugiej strony to mam androgeniczną szczękę))dzisiaj doskonałe samopoczucie, libido na lekki +, spałem dwa dni do oporo i czuję fajną regenerację, zero sajdów, mam wrażenie że nabieram masy)) w sklepie nie było kurzych cyców więc siłą rzeczy było tłusto, bez węgli oprócz śniadania i nieodzownych owsianych, zastosowałem kilo schabu w 4 porcjach i do tego kopa warzyw z patelni + orzechy, było kalorycznie z dużym plusem, po tyle samo gramów tłuszczu co białka, jutro powtórka koryta, ciekawe co by było jak bym na takiej szamce poleciał parę dni, bo to prawie keton))
1267388388000
nuras
Wysłana - 01 marca 2010 13:11
orientujecie sie panowie po jakim czasie bold jest niewykrywalny w organizmie??
1267445467000
rabann
Wysłana - 01 marca 2010 17:28
"Undecylenian boldenonu nie jest najlepszym środkiem dla zawodników przechodzących testy anty-dopingowe. Podobnie jak Deca-Durabolin, jego metabolity pozostają obecne przez długi czas w organizmie, są wykrywalne w moczu. Powoduje to estryfikacja tego środka, jest długołańcuchowy. Identycznie jak w przypadku nandrolonu, metabolity obecne są w tkance tłuszczowej, ich poziom spada wraz ze spadkiem poziomu otłuszczenia. Jeśli jednak zawodnik stosował bardzo wysokie dawki Equipoise, jest prawie pewne, że testu nie przejdzie."
1267460923000
rabann
Wysłana - 01 marca 2010 17:40
dzisiaj samopoczucie doskonałe, czuję coraz bardziej działanie boldka, robię się twardy i nabity, mam wrażenie ciężkości,zero sajdów, libido lekki plus, nie mogę się doczekać jutrzejszego treningu, agresja w miejscu, niestety jak patrzę w lustro to widzę, że coraz bardziej się zalewam, czeka mnie ciężka praca pod koniec cyklu, od początku cyklu +2kg, moja waga z dziś 109kg