Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szału nie było i łba mi nie urwało, bo dawki małe i krotko, ale chcialem zobaczyć laightowo jak to sie kręci. Spaliłem, fatu troche...2 kilo spadlo. Nabrałem ze tak sie wyrażę lepszych zarysów i musze powiedzieć, ze przekonałem sie do tego środka...Najlepsze jest, ze mnie kusiło zwiększyć dawki w strzałach zdecydowanie, ale jakoś sie nie odważyłem. Gadałem jednym z lepszych kulturystów - weteranów to mówił mi ze tego sie wbija po 400-600 co 5-7 dni i kopie ladnie nawet sam. Koles nie byle jaki, bo mistrz europy dawniej! Tak jak pisałem to bede namiętnie obserwować Twoj progres i swój tez później opisze (moze juz za parę tyg), bo bardzo mało znalazłem udokumentowanych testów boldka solo. Powodzenia!
1266514824000
mumifikato
Wysłana - 18 lutego 2010 19:18
"libido na plus",ja mam powaznie na minus.
Piszczy piszczy nie mozna normalnie porozmawiac
..kiedy wchodzisz miedzy wrony musisz krakac tak jak ony...
1266517097000
nuras
Wysłana - 18 lutego 2010 20:12
jak libido na plus to tam tesc byl nie boldek prawdopodobnie
siła jest Bogiem,trening nałogiem,rzezba zabawą,masa podstawą:)
1266520330000
rabann
Wysłana - 18 lutego 2010 20:13
właśnie wyszedłem z pod prysznica i się obciąłem w zwierciadle, powiem jedno - porobiło mnie okrutnie, progres praktycznie w każdej partii mięśniowej, mam tylko wrażenie, że mięśnie nienaturalnie wyglądają, jakby opuchnięte, wody chyba pociągnąłem porządnie, ale wyglądam szczuplej niż przed cyklem, nie ma o czym nawet mówić, robi i to porządnie))
wielkość sama w sobie jest nagrodą...., ale jej koszty bywają straszne)))))))
1266520398000
rabann
Wysłana - 18 lutego 2010 20:14
libido plus, ale nie drastycznie, powiedziałbym lekko na plus
1266520444000
irko123
Wysłana - 18 lutego 2010 20:36
nuras a czemu na minus? pewnie nie wiedziales, ze bold to nie jest pochodna nandrolonu i nie ma nic z nim wspolnego tylko jest pochodna testosteronu... nie wiedziales? to juz wiesz libido to akurat wyznacznik... bije cypio i o ile na poczatku mialem mocny wzrost libido to teraz mam libido zerowe i nie jestem pierwszy co go testosteron zmielil
Specjalista -
1266521785000
Jendrek74
Wysłana - 18 lutego 2010 20:46
Oczywiscie. Na boldzie początkowo notuje się wzrost libido, a po 6 -7 tygodniu powrót do normy. Ale wiadomo, ze to nie wyznacznik. Są ludzie z odstępstwami od norm.
Specjalista -
1266522414000
nuras
Wysłana - 19 lutego 2010 13:59
a widzisz moj bład:)
siła jest Bogiem,trening nałogiem,rzezba zabawą,masa podstawą:)
1266584342000
rabann
Wysłana - 19 lutego 2010 19:41
dzisiaj jakiś spadek formy,samopoczucie lipne, chyba się przetrenowałem, plan na weekend: jedzenie, odpoczynek, słowem regeneracja. Dorwałem się bez opamiętania do żelastwa, zapominając że też podlegam zmęczeniu))
1266604874000
Pitex8811
Wysłana - 20 lutego 2010 09:19
rabann odpoczywaj, bo cyborgiem nie jesteś Nie wiem jak to u Ciebie dokładnie wygląda, ale musiałem drastycznie ciąć węglowodany. Jak uciąłem za mocno to z siłą stalem. Też tak masz?