Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
dzisiejszy trening pleców i tricepsa to była piękna sesja, z treningu na trening coraz bardziej odczuwalny komfort, pompka, agresja, wytrzymałość, aeroby też wchodzą pięknie, pompka dobrze pracuje i trzymam puls 140 - 150/35 minut bez jakiejkolwiek zadyszki, leje się jak z rynny,libido lekko na plus)))samopoczucie extra, odczuwalny wzrost agresji
wielkość sama w sobie jest nagrodą...., ale jej koszty bywają straszne)))))))
1266428858000
rabann
Wysłana - 17 lutego 2010 18:54
ja sobie właśnie nie radzę ze smalcem,zbyt kaloryczna dieta, trochę kombinuję stosunkiem węglowodanów i tłuszczy, teraz staram się trzymać proporcji białko 3 - 3,5g/kg, ww 1,5 - 2g/kg, tłuszcze 1,5g/kg, kaloryczność 3300, na razie nic nie tnę i kręcę aeroby ostro, dorzuciłem spalacz, zobaczymy z perspektywy 2-3 tygodni co się będzie działo
1266429255000
60thplace
Wysłana - 17 lutego 2010 18:55
ta agresja to nie jest najlepszy objaw przy "boldzie"
Znawca -
1266429350000
GREGOR_ian SECOND
Wysłana - 17 lutego 2010 19:09
Mysle ze malo kto bral bolda solo wiec ciezko tu o jakiekolwiek przynaleznosci sajdow. Ogolnie ta agresja moze byc tez skutkiem nastawienia do sytuacji w jakiej jestes czyli cyklu. Zaczynasz czuc sie jak termonator z tego co piszesz
BORN TO WIN.
Ekspert -
1266430196000
rabann
Wysłana - 17 lutego 2010 19:34
zaczynam się zachowywać jak samiec alfa, warczę na wszystkich wkoło, ale to też wina 3 szatańskich kaw, i spalacza w którym jest parę pobudzaczy, ale samopoczucie jest rewelacyjne, ostrość umysłu, normalnie brzytwa))
1266431671000
Voltarol
Wysłana - 18 lutego 2010 10:47
Rabann mam male pytanko jak dlugo zamierzasz ciagnac tego "cykla" i jak planujesz sie odblokowac?? Pzdr.
jadę zgodnie z początkowymi założeniami, 15 tygodni,na odblok 2 liście cloma i po navedex xt dorzucę
1266508319000
rabann
Wysłana - 18 lutego 2010 16:59
dzisiaj dobre samopoczucie, odczuwam przyspieszoną regenerację, libido na plus, nerw mnie trochę puścił)))
1266508788000
Pitex8811
Wysłana - 18 lutego 2010 16:59
Tez jechalem tego Bolda z Atoma, ale tylko 8 tyg i w ilosci 200mg i musze powiedziec ze mialem podobne objawy do Ciebie rabann. mimo, ze dawka malutka to powiem ze agresja (delikatna sie tez pojawila) a wytrzymalość itp zdecydowanie sie podniosła. Nawet ostrość umyslu sie poprawiła Bardzo chetnie obserwuje Twoj temat i jestem ciekawy postępów, bo planuje za 8 tyg zdrobic podobny cykl (długość i dawki, ale na fronta przewiduje inaczej), bo mam pewne zródło Atomica.
1266508794000
rabann
Wysłana - 18 lutego 2010 17:05
Pitex8811 jaki progres?