Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 15883 razy
słowa kluczowe: bold  atomic 
Autor

bold atomic

rabann

Wysłana - 13 lutego 2010 20:13    Edytuj Cytuj
czuję że nabita jest, druga sprawa że łapy mi zawsze rosły jak na drożdżach, gorzej z klatą, swoje robi też dołożenie jeszcze jednego posiłku, kilogram kurzego cyca jem dziennie, 6 posiłków zamiast 5 przed cyklonem, ponad 300 gr białka, dieta daje swoje, 2,5 to jest nie osiągalne, nie wierzę w taki progres, myślę że dobrze będzie jak przytyram po 15 tygodniach cyklu +2centy do 47 przy dobrej jakości/definicji mięśnia, w cuda nie wierzę, chociaż może?)))

wielkość sama w sobie jest nagrodą...., ale jej koszty bywają straszne)))))))

Golan

Wysłana - 13 lutego 2010 20:14    Edytuj Cytuj
Zauwaz ze to moze byc pamiec miesni sprzed przerwy a wtedy szybko sie mozna spompowac xd ale cala reszta wyglada tak jakby to jednak boldek byl

The greatest feeling you can get in a gym, or the most satisfying feeling you can get in the gym is...,
The Pump!

Arnold Schwarzenegger

ARNOLD IS NUMERO UNO

Jendrek74

Wysłana - 13 lutego 2010 20:15    Edytuj Cytuj
Zakładać się nie będę, bo z Tobą na pewno przegram.
Ale obstawić mogę na 3 cm w końcówce cyklu.
Specjalista -

rabann

Wysłana - 13 lutego 2010 20:27    Edytuj Cytuj
jakbym skończył z 48 centową armatą na koniec cyklu to boldka będę jechał jako bazę za każdym razem, zero jakichkolwiek sajdów, samopoczucie extra i ta pompa z wytrzymałością, super uczucie przy niewielkich skutkach ubocznych, już sobie wyobrażam jak robi oryginalny vet bold
golan ja nie miałem przerwy, od dawna stoję w miejscu z wymiarami bo już chyba wykorzystałem potencjał jaki mi bozia dała

Jendrek74

Wysłana - 13 lutego 2010 20:36    Edytuj Cytuj
rabann takie piękne to tylko pierwsze cykle.
Nie myśl, że zawsze tak będzie.
Specjalista -

rabann

Wysłana - 13 lutego 2010 20:48    Edytuj Cytuj
Jendrek74 nie chcę już wielkiej masy, zbyt duże koszty jej utrzymania)) wystarczą mi rozsądne wymiary przy dobrej jakości, góra 110 kg, im człowiek starszy tym bardziej rozsądniejszy, dwa cykle do roku na zmianę z dobrym stakiem kreatynowym i novedexem xt - na poziomie podwórkowego kozaka mi wystarczą ))rozsądek i zdrowie są najważniejsze

rabann

Wysłana - 14 lutego 2010 13:08    Edytuj Cytuj
dzisiaj 3 strzał, doskonałe samopoczucie, dwa dni dłuższego spania po 12 godzin, jestem elegancko zregenerowany, nie mogę się doczekać wtorkowego treningu, mięcho idzie pięknie do przodu, libido lekko na +, mięśnie utwardzone i spięte, widać dość duży progres klaty, grzbietu i łap, działanie jest już odczuwalne

jonq

Wysłana - 14 lutego 2010 13:33    Edytuj Cytuj
swietny post :) oby takich wiecej !
fajnie ze juz czujesz powoli dzialanie :) teraz powinno sie juz ladnie krecic ! dalszych postepow zycze :)
Ps: nie śmiem watpic ze twoj nastepny cykl bedzie na bazie propa :D

odzywa18

Wysłana - 14 lutego 2010 13:43    Edytuj Cytuj
ja to bym nie rozkminial co tam jest czy bold czy prop tylko bylbym zadowolony ze idzie do przodu tak jak autor pisze

Ekspert -

jonq

Wysłana - 14 lutego 2010 13:48    Edytuj Cytuj
hmm no wlasnie ten temat jest na poziomie bo autor rozkminia co jest w srodku :) ale jak dla Ciebie nie wazne jest to co bierzesz tylko zeby szlo do przodu to nie powiem fajnie masz :D

Odpowiedzi jest na 51 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

bold atomic

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  ...  ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.