Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
GREG jem około 3500 kalorii ! mięsień nie jest jakoś specjalnie ubity ! samemu jest ciężko stwierdzić ale kolesie na siłce mówią że gęba mi trochę spuchła ! rozmawiałem z kumplem który twierdzi że miał orginał vet bolda i jak się rano budził to był pospinany jak po siłce jeśli chodzi o mnie nie odczuwam takiego efektu !
Nawet najlepszy koks nie zastąpi dobrej genetyki
1266057251000
rabann
Wysłana - 13 lutego 2010 14:35
badanie teścia
wielkość sama w sobie jest nagrodą...., ale jej koszty bywają straszne)))))))
1266068151000
rabann
Wysłana - 13 lutego 2010 14:37
marniutki poziom teścia, jak u emeryta)))
wielkość sama w sobie jest nagrodą...., ale jej koszty bywają straszne)))))))
1266068222000
Jendrek74
Wysłana - 13 lutego 2010 14:58
No bogato nie jest. Następne cykle planuj z testosteronem, będziesz miał lepsze efekty.
Specjalista -
1266069506000
mumifikato
Wysłana - 13 lutego 2010 17:36
Czyli co,autosugestia robi ta robote u rabana??
Piszczy piszczy nie mozna normalnie porozmawiac
..kiedy wchodzisz miedzy wrony musisz krakac tak jak ony...
1266078977000
Jendrek74
Wysłana - 13 lutego 2010 17:44
mumifikato no na razie nie wiemy. Czekamy cały czas na rozwinięcie się akcji.
Jak obwody Rabann ? Bo nic o tym nie piszesz.
Specjalista -
1266079453000
nuras
Wysłana - 13 lutego 2010 17:47
jade 5 tydzien tego bolda teraz ostatni tydzien wyciety z silowni grypa zoładkowa:( ale nie jest zle tyle tylko ze biore go z cido jak narazie dobre rezultaty na sile co do wymiarow bez zmian ale miesien sie zrobil bardziej wyrazisty oraz twardszy z ta wyrazistoscia to nie znacznie:) ale jestjade 400mg na tydzien
siła jest Bogiem,trening nałogiem,rzezba zabawą,masa podstawą:)
1266079662000
mumifikato
Wysłana - 13 lutego 2010 18:01
Zabrzmi to moze dziwnie,ale czy mial ktos na boldzie takie sidy,ze budzilo go w nocy uczucie "twardnienia" miesni? Ja cos takiego przezywalem,w srodku snu budzilem sie z ciekawym uczuciem skamienialych miesni,a rano jak wczesniej ktos napisal uczucie lekkiej pompy.
Piszczy piszczy nie mozna normalnie porozmawiac
..kiedy wchodzisz miedzy wrony musisz krakac tak jak ony...
1266080463000
nuras
Wysłana - 13 lutego 2010 18:02
troche to smieszne ale ja takich objawow nie mam:)
siła jest Bogiem,trening nałogiem,rzezba zabawą,masa podstawą:)
1266080577000
Golan
Wysłana - 13 lutego 2010 18:36
a bardzo fajne objawy xd pompowac sie podczas snu na pewno Anoldowi by sie to spodobalo
The greatest feeling you can get in a SLEEP, or the most satisfying feeling you can get on the SLEEP is..., The Pump!
The greatest feeling you can get in a gym, or the most satisfying feeling you can get in the gym is..., The Pump!