Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
sylwetka zaczyna się ubijać, nabierać twardości, myślę że jak zrzucę sadła trochę to będzie fajny efekt, ale na razie staram się trzymać wagę by jeszcze trochę mięcha przytyrać, jest widoczny progres, jestem zadowolony, chociaż nie jest spektakularny
wielkość sama w sobie jest nagrodą...., ale jej koszty bywają straszne)))))))
1265999463000
karlos1232
Wysłana - 12 lutego 2010 19:55
To dobrze idziesz jak burza.
OMA META I MULY ROSNA
Specjalista -
1266000925000
rabann
Wysłana - 12 lutego 2010 19:58
jak burza to może nie, za słaby środek, ale jak wicherek to na pewno))))
wielkość sama w sobie jest nagrodą...., ale jej koszty bywają straszne)))))))
1266001081000
Gumbas79
Wysłana - 12 lutego 2010 20:50
panowie nie chce nikogo denerwować ale nie wydaje się wam że skoro ten bold zamienia krew w miód to w moim przypadku powinny być w tej morfologij jakieś zmiany a tu lekarz mówi że cała morfologia w porządku nawet mu napomniałem że biorę taki specyfik który znacząco podnosi poziom czerwonych krwinek a on na to że nic takiego nie ma miejsca ! faktycznie mogłem go dokładniej dopytać konkretnie o PTL ale skoro stwierdził że cała krew w porządku to szczególnie nie widziałem potrzeby !sam już nie wiem co o tym myśleć ?
Nawet najlepszy koks nie zastąpi dobrej genetyki
1266004218000
GREGOR_ian SECOND
Wysłana - 12 lutego 2010 20:55
Moze dawka nie byla duza i nie wiadomo ile sie nie zmienilo jak miales naturalnie nisko a podbilo pod gorne to dla lekaza to i tak norma
BORN TO WIN.
Ekspert -
1266004547000
Gumbas79
Wysłana - 12 lutego 2010 21:03
sam ****a nie wiem ! mój błąd że nie zrobiłem badań przed ! w sumie to dawki chyba nie takie małe 1-2 800mg ew 3-4 600mg ew reszta po 400mg ew a teraz jestem około 11 tygodnia czwarta butla leci !
1266005010000
GREGOR_ian SECOND
Wysłana - 12 lutego 2010 21:17
solo bierzesz tego bolda? Dieta 100% ? I czy cos czuc czy calkiem*****... Bold atomika?
BORN TO WIN.
Ekspert -
1266005856000
Gumbas79
Wysłana - 12 lutego 2010 21:30
bold atomic lab biore go z enanem normy 500mg ew i od tygodnia wrzuciłem mete z jelfy 30mg ed dieta 90 procent nie ukrywam że czasami pozwolę sobie na jakiś chet meal ! aeroby 3-4 razy w tygodniu po 30 minut !
1266006625000
GREGOR_ian SECOND
Wysłana - 12 lutego 2010 22:02
Jakies efekty sa?
Bralem bolda z tej firmy tez 800mg /week i efekty dzialania byly zauwazalne.
BORN TO WIN.
Ekspert -
1266008535000
Gumbas79
Wysłana - 12 lutego 2010 22:09
jakieś są ! 3kilo do przodu na masie ! siła też całkiem niezła ! ale to raczej enan klepie niż bold !?