Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
SOG polecial ;) ciagle jestem ciekawy czy bold w Polsce to bold bo chce w niego zainwestowac + test ale czy dziala solo... :)
A i takie pytanie do zalozyciela, czujesz wiekszy apetyt, bo bold juz przy malych dawkach wzmaga ;)??
Zmieniony przez - Golan w dniu 2010-02-11 23:12:07
The greatest feeling you can get in a gym, or the most satisfying feeling you can get in the gym is..., The Pump!
Arnold Schwarzenegger
ARNOLD IS NUMERO UNO
1265926242000
Jendrek74
Wysłana - 11 lutego 2010 23:16
Trzy marki już sprawdziłem, łącznie z badaniami. Brałem solo. Lecz jedna firma już nie istnieje.
Znajomy leczy właśnie kontuzję boldem solo z innej firmy niż ja testowałem. Za niedługo też będę wiedział czy nasz rynkowy hit to bold.
Specjalista -
1265926597000
mumifikato
Wysłana - 11 lutego 2010 23:37
Jedrek,miales na boldzie kiepskie libido? Lacze bolda z propem(Bold 500 week,Prop 250 week) i libido w okolo 4-5 tygodniu ostro w dol,a w 6 tygodniu sila ostro na "+" i bol kosci ramion podczas wyciskania.
Piszczy piszczy nie mozna normalnie porozmawiac
..kiedy wchodzisz miedzy wrony musisz krakac tak jak ony...
1265927836000
Jendrek74
Wysłana - 11 lutego 2010 23:43
DO 5 tygodnia libido na + o około 50 % od 6 tygodnia norma. W 9 tygodniu ból łokci, ale nie od stawów. Taki efekt jak bym uderzył nimi w ścianę.
Podczas treningu mi to nie przeszkadza, ale czuje to jak się opieram o stół, albo jadę samochodem.
Zmieniony przez - Jendrek74 w dniu 2010-02-11 23:45:31
Zmieniony przez - Jendrek74 w dniu 2010-02-11 23:48:37
Specjalista -
1265928180000
DJ100
Wysłana - 12 lutego 2010 01:43
jakoś po tym temacie coraz bardziej jestem nastawiony pozytywnie do tego bolda , 400 mg / week to nie majątek
też sobie dziabnę ... a co ! z testem i czymś jeszcze
tylko że z DNA większe mam zaufanie niż do ATOMA
Znawca -
1265935406000
Gumbas79
Wysłana - 12 lutego 2010 10:42
bije bolda 400mg ew jestem w 10 tygodniu apetyt nawet nie drgną ! pisałem już swoje zdanie na temat tego bolda więc nie będę się powtarzał przypomnę tylko że też mam atomica !
Nawet najlepszy koks nie zastąpi dobrej genetyki
1265967774000
Golan
Wysłana - 12 lutego 2010 10:59
heh jak apetyt nie skoczyl to mozna juz go skreslic, jak wspomnialem minimalne dawki zwiekszaja apetyt 400 na pewno powinno Cie ruszyc w ta strone, walek!
The greatest feeling you can get in a gym, or the most satisfying feeling you can get in the gym is..., The Pump!
Arnold Schwarzenegger
ARNOLD IS NUMERO UNO
1265968784000
Jendrek74
Wysłana - 12 lutego 2010 11:03
A dla mnie apetyt nie jest wyznacznikiem. Nawet tego nigdy nie zauważyłem. Dla mnie - ruchliwość stawów ( przestają mi strzelać skokowe, kręgosłup nie jest tak zmęczony po dniu ) i badania przed i po cyklu.
Specjalista -
1265969018000
Gumbas79
Wysłana - 12 lutego 2010 11:04
już dawno o tym pisałem że według mnie tam nie ma ani mg bolda ale jak chłopaki chcą testować to czemu nie ! poza tym uważam że w PL nie ma dostępu do dobrego bolda ale to tylko moja opinia !