Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 15864 razy
słowa kluczowe: bold  atomic 
Autor

bold atomic

rabann

Wysłana - 08 lutego 2010 20:53    Edytuj Cytuj
ok chłopaki będzie 4 razy w tygodniu
1.Klata + biceps +łyda
2.Grzbiet cały + triceps + brzuch
3.Nogi cale + łyda + przedramię
4.Barki + brzuch + ramienny
będzie ok, myślę że 30 minut spali trochę sadła i mięsień będzie widoczny, jeśli będę się czuł słabo i tracił za dużo na wadze zmniejszę do 20 minut

wielkość sama w sobie jest nagrodą...., ale jej koszty bywają straszne)))))))

rabann

Wysłana - 09 lutego 2010 19:00    Edytuj Cytuj
dzisiaj kapitalny trening, trochę źle rozłożyłem siły na tyle serii ale dałem radę,4 miesiące nie ćwiczyłem tym systemem, ale za to pompa jak po dobrym staku kreatynowym, czuję że poszedłem w dobrym kierunku, nadal brak wyraźnego działania steru, może trochę więcej agresji, pompa którą w zasadzie zawsze odczuwam jest ciut większa, samopoczucie doskonałe,libido bez zmian, miałem lekkie problemy z zasypianiem przez ostatnie 3 dni ale tej nocy spałem jak niemowlę)))

rabann

Wysłana - 10 lutego 2010 19:12    Edytuj Cytuj
dzisiejszy trening to była poezja, grzbiet dopompowany na maxa, z tricepsem to samo, sam już nie wiem czy to zasługa koxa, wyraźnego działania brak w dalszym ciągu, jednak agresja na plus, jestem pobudzony bardziej niż zazwyczaj i w zasadzie to tylko tyle, są już do odebrania wyniki z badania teścia, które robiłem przed rozpoczęciem cyklu, w sobotę odbiorę i wrzucę

60thplace

Wysłana - 10 lutego 2010 19:21    Edytuj  Cytuj
to zrob teraz - dowiesz sie czy nie masz wy***ki
Znawca -

rabann

Wysłana - 10 lutego 2010 19:33    Edytuj Cytuj
zrobię w 5 tygodniu tak jak zaplanowałem wcześniej, zresztą będę robił badania co 5 tygodni razem z fotosami, ja tego nie czuję ale moja kobieta twierdzi że mnie porobiło jak cholera, no może faktycznie mnie coś zaczyna czochrać, człowiekowi zawsze mało i mało))))))

Jendrek74

Wysłana - 10 lutego 2010 19:33    Edytuj Cytuj
Jeszcze nie, po 5 tygodniach.
Czyli po 5 strzale po 2 dniach.
Wtedy będzie jasność sprawy na 100 %
Bo teraz jeśli jest bold to jeszcze nie zblokował.
A jeśli jest test, to jeszcze nie osiągnął szczytu.

J.W szybszy, przebieglejszy.

Zmieniony przez - Jendrek74 w dniu 2010-02-10 19:34:34
Specjalista -

rabann

Wysłana - 10 lutego 2010 19:35    Edytuj Cytuj
ale działanie jest bardzo subtelne, nie jest chamskie z mega powerem, ciśnienie nie skacze, serce nie kołacze, nigdzie nie kuje i nic nie boli))) wcale się nie dziwię, że stare koxy nic nie czują)))

60thplace

Wysłana - 10 lutego 2010 19:35    Edytuj Cytuj
nie musi osiagnac szczutu zeby wyraznie przebic wyniki sprzed cyklu
Znawca -

Jendrek74

Wysłana - 10 lutego 2010 19:43    Edytuj Cytuj
Ale po co później domniemać.
Wole mieć jasność sprawy.
Specjalista -

rabann

Wysłana - 11 lutego 2010 18:21    Edytuj Cytuj
dzisiejszego dnia zdałem sobie sprawę iż mimo tego że nie odczuwam działania w sensie pobudzenia, polepszenia samopoczucia, to jednak porobiło mnie trochę, ubicie i gęstość wyraźnie na plus, jak będzie stabilny tego rodzaju progres to obwody skoczą myślę, łapy i klata widoczny postęp, samopoczucie i libido bez zmian, lekka agresja, zrobiłem się drażliwy

Odpowiedzi jest na 51 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

bold atomic

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  ...  ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.