Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
dzisiaj w nocy miałem trudności z zaśnięciem, skoki ciśnienia + jakaś wkrętka że mi klamot wysiada, ale to chyba psychosomatyczne objawy lękowe, ale o dziwo mimo że nie przespałem pół nocy czuję się świetnie i jestem fajnie zregenerowany, czuję że poziom energii na +)))
wielkość sama w sobie jest nagrodą...., ale jej koszty bywają straszne)))))))
1265126514000
rabann
Wysłana - 02 lutego 2010 17:04
ja to chyba wzrostu apetytu nie przeżyję bo i bez bolda jem jak świnia, co by to dopiero było jak bym jadł jak wilk))
1265126650000
Gumbas79
Wysłana - 02 lutego 2010 17:08
ciekawy jestem jak cie porobi,ale według mnie tam nie ma bolda !
Nawet najlepszy koks nie zastąpi dobrej genetyki
1265126921000
nuras
Wysłana - 02 lutego 2010 17:11
no zemna sie juz robi teraz sie zaczyna 4 tydz ale nie wiem czy tez bold cos robi dziala napewno cido:)
siła jest Bogiem,trening nałogiem,rzezba zabawą,masa podstawą:)
1265127079000
Gumbas79
Wysłana - 02 lutego 2010 17:37
u mnie to samo enan klepie ale bold ? być może spodziewałem się zbyt spektakularnych efektów w końcu był niezły front i dawka też nie mała jak na pierwszy kontakt z tym środkiem ! szkoda śrutu ale to tylko moja opinia !
Nawet najlepszy koks nie zastąpi dobrej genetyki
1265128666000
rabann
Wysłana - 02 lutego 2010 18:03
też jestem ciekaw, coś tam na pewno jest i nie jest to test, po 4 tygodniu zrobię badania krwi i zobaczymy czy czerwone krwinki pójdą do góry
1265130221000
rabann
Wysłana - 02 lutego 2010 18:06
też jestem ciekaw jak zadziała, ale nie nastawiam się na coś extra, mam nadzieję że mi stawy trochę odpuszczą bo już nie pamiętam jak to jest wstawać z rana bez bólu kolan
1265130391000
nuras
Wysłana - 02 lutego 2010 19:41
jak wykazac bolda ?zrobic badanie krwi?? dajcie znac to jutro zrobie i dam znac
siła jest Bogiem,trening nałogiem,rzezba zabawą,masa podstawą:)
1265136108000
Jendrek74
Wysłana - 02 lutego 2010 19:46
Nuras, nie masz porównania z przed cyklu. Dwa to bijesz z testem. Nic nie wykażesz. Jeśli ktoś chce sprawdzić, na podstawie badań musi to zrobić tak jak radziłem w tym dziale. Inaczej się nie da.
Specjalista -
1265136384000
Gumbas79
Wysłana - 02 lutego 2010 22:58
fakt testa to tam raczej nie ma a na pewno nie propa jestem w 9 tygodniu tego bolda + 500mg enana e5d a konkretne działanie testa poczułem około 6 tygodnia więc prop odpada ale pozostaje pytanie co tam k**** jest ?