Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
dzisiaj pierwszy trening na bombie, siła autosugestii jest ogromna, dołożyłem po kilka kilo do każdej serii, wytrzymałość masakra, tak się skatowałem jak nigdy, do tego dołożyłem aero i się czuję jakbym mógł góry przenieść)))))))pompa piękna, a co to dopiero będzie po 6 tygodniu jak się bold rozkręci)
wielkość sama w sobie jest nagrodą...., ale jej koszty bywają straszne)))))))
1265046990000
nuras
Wysłana - 01 lutego 2010 19:15
siła jest Bogiem,trening nałogiem,rzezba zabawą,masa podstawą:)
1265048109000
GREGOR_ian SECOND
Wysłana - 01 lutego 2010 19:25
Moze juz dziala
Plebeko stwarza ogromny potencjal
Powodzenia
BORN TO WIN.
Ekspert -
1265048719000
rabann
Wysłana - 01 lutego 2010 20:00
dzięki, nie no chyba jeszcze nie)) testo to na pewno nie jest bo bym poczuł od razu)) działa ale w mojej głowie, jestem bardzo zmotywowany żeby wycisnąć z tego cyklona co się tylko da, już mi chodzą po bańce najróżniejsze koncepcje, że jak będzie dobrze i mi morfologii nie popierdzieli to przedłużę bolda i dorzucę testo propa, ale byłaby to za ciężka bomba jak na pierwszy raz)))ciekawe czy jak to będzie wyglądać na finiszu, po jakim czasie powinienem poczuć boldka?
1265050844000
Jendrek74
Wysłana - 01 lutego 2010 20:08
W drugim tygodniu już go poczujesz.
Specjalista -
1265051318000
rabann
Wysłana - 01 lutego 2010 20:42
w drugim to nie za szybko? ponoć się rozkręca powoli?
1265053332000
Pitex8811
Wysłana - 01 lutego 2010 20:46
tez wydaje mi sie ze szybko...sadzilem ze po 3 tyg go mozna poczuc
1265053568000
Jendrek74
Wysłana - 01 lutego 2010 20:50
To nie jest karuzela. Skąd to mogą wiedzieć jak wszyscy walą z testem i na centymetr nie patrzą ? W 5 - 6 dniu po szocie osiąga dość wysokie stężenie aby go czuć. Skoro utrzymuje się do 21 dni w orga., to znaczy iż to właśnie wtedy osiągnie najwyższe stężenie. 1 szot do 21 dnia + nałoży się na to 2 szot i 3 szot - prosta matematyka. Nie lubię tego słowa ( rozkręca )
Specjalista -
1265053843000
rabann
Wysłana - 01 lutego 2010 21:08
kumulacja))))))
1265054891000
Gumbas79
Wysłana - 01 lutego 2010 23:12
mam tego bolda seria BL 10/09 oct 2012 jestem w 9 tygodniu teraz biorę 400 mg ale pierwsze 2 tygodnie było 800 mg i następne 2 600 mg zrobiłem front bo byłem pewien że szybciej go poczuje w tej chwili wydaje mi się że nie działa w ogóle biorę go z enantanem więc nie mam pewności jednak jeśli jakąś miarą boldenonu ma być wzrost apetytu to w moim flakonie nie ma ani miligrama bolda !