Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Autor

bold , priopinat, wino Prozba o rade

nastty85

Wysłana - 26 października 2007 17:16    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

1.WIEK:22
2.WAGA:93
3.WZROST:185
4.WYMIARY:
BICEPS:42
KLATA:115
UDO:56
TALIA:91
5.STAZ NA SILOWNI:4,5 roku
6.DIETA
BIALKO:2,5
WEGLOWDANY:4
TLUSZCZ:1
7.ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 1 cykl : meta 120 tabsow , deca ( norma ) 10 szotow , wino stanazol 12 szotow
8.TRENING: masowy
9.CEL CYKLU: masa miesniowa dobrej jakosci
10.ODSTEP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU:4 miesiace
11.POZIOM BF%
12.TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIECIA (TYP BUDOWY): trudno powiedzec
13.STAN ZDROWIA: bardzo dobry
14.SKLONNOSC DO LYSIENIA LUB POROSTU OWLOSIENIA: nie
15.WYNIKI SILOWE
16.PPM podstawowa przemiana materii:
klata :130
martwy ciag :140
przysiad :125

Witam wszystkich , chciałem zrobić cyklon na środkach : bold bd , priopionat , winstrol stanazol . Celem będzie poprawienie obwodow suchym mięśniem dobrej jakości. Słyszałem ze wyzej wymienione przezemnie wyzej srodki będą odpowiednie do tego . Nie wiem natomiast natomiast jakie dawki i jak dlugo będą dla mnie najlepsze do uzyskania odpowiednich efektow przy możliwie najmniejszych efektach ubocznych . Nie jestem tez pewny jak po takim cyklu poprawnie się odblokowac . Za wszelkie dobre rady z gory dziekowa co do sogow nie wiem czy wejda .

''When the scale tells me I'm big enough the scale is WRONG .'' Jay Cuttler

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 26 października 2007 17:45 
W większości przypadków polecamy:

Gaspari Nutrition - MyoFusion

CENA: 149.00zł
Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Aleks

Wysłana - 26 października 2007 17:45    Edytuj Cytuj
Jesli chcesz zwiekszyc mase miesniowa zacznij porzadnie trenowac.

klata :130
martwy ciag :140
przysiad :125
BICEPS:42
UDO:56

Powyzsze wyniki swiadcza o tym ze nie traktujesz najwiekszych miesni swojego ciala(plecy i nogi)powaznie.

Zapewniam Cie ze jesli zaczniesz je ciezko trenowac to masa Twojego ciala powiekszy sie o kilka ladnych kg.
Czy wiesz ze prawidlowo wykonywane przysiady ze sztanga powoduja zwiekszony wyrzut hormonu wzrostu?
Wstrzykniecie towaru nie zalatwi sprawy...

Zmieniony przez - Aleks w dniu 2007-10-26 17:47:34

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
Ekspert -

nastty85

Wysłana - 26 października 2007 17:52    Edytuj Cytuj
Wiem , przysiadi i ciagi zwiekszaja wydzielanie hormonu wzrostu ale , nie cwicze nog na maxa bo potem spodni nie moge kupic a nie widzi mi sie popierdzielac w dresie . Kiedys prawie podarlem spodnie w przymierzalni a co do ciagow to troche sie boje o to ze spierdzieli mi sie cos z plecami bo jeden koleszka u mnie na silce niezle sie w ten sposob zalatwil wiec generalnie robie wiecej powturzen a nie max ciezar .

Aleks

Wysłana - 26 października 2007 17:58    Edytuj Cytuj
nie cwicze nog na maxa bo potem spodni nie moge kupic
56 cm w udzie?
Smialo mozesz dorzucic 15 cm w obwodzie

co do ciagow to troche sie boje o to ze spierdzieli mi sie cos z plecami bo jeden koleszka u mnie na silce niezle sie w ten sposob zalatwil wiec generalnie robie wiecej powturzen a nie max ciezar .

Jesli nauczysz sie wykonywac prawidlowo to nic Ci nie grozi, nie ciagniesz maxow tylko w seriach.
Bez odpowiedniego ciezaru masy nie zrobisz...

Zmieniony przez - Aleks w dniu 2007-10-26 18:01:40

Ekspert -

nastty85

Wysłana - 26 października 2007 18:06    Edytuj Cytuj
W sumie to masz racje wezmę sie za nogi i plecy ,a co do cyklu poradzisz coś ?

Aleks

Wysłana - 26 października 2007 18:09    Edytuj Cytuj
Na razie sobie nie zawracaj glowy cyklem, bedziesz rosl w oczach jak sie przylozysz do nog i plecow.

Ekspert -

nastty85

Wysłana - 26 października 2007 18:14    Edytuj Cytuj
Ale chcialem zabrac staff do Irlandi , rowniedobrze moge go zrobic puzniej tylko musze wiedziec ile zakupic :/

nastty85

Wysłana - 27 października 2007 22:25    Edytuj Cytuj
Pomoze ktos z tym cyklem , Sogi za pomoc.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

bold , priopinat, wino Prozba o rade

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.