Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 19607 razy
słowa kluczowe: bolace  jajniki 
Autor

bolace jajniki :/

ikonka

Wysłana - 02 sierpnia 2005 14:29    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

ostatnio bola mnie jajniki, zastanawiam sie czy jest to normalne jezeli kilka dni temu skonczyl mi sie okres?! mam sie tym nie przejmowac czy lepiej pedalowac do ginekologa? co sadzicie?

Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne dziewczynki idą gdzie chcą!
dzien bez keczupu jest dniem straconym - mejd baj ikonka ®

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 02 sierpnia 2005 15:30 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - T-100

CENA: 67.00zł
Olimp - Gold Omega 3 sport edition

CENA: 38.00zł
Olimp - THERMO STIM

CENA: 33.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

oska5

Wysłana - 02 sierpnia 2005 15:30    Edytuj Cytuj
do ginekologa zawsze warto iść jak dzieje sie coś czego wcześniej nie miałaś. A na pocieszenie mnie ciagle boli brzuch nawet jak okresu nie mam, czy to przed czy po, tylko w trakcie najbardziej

"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
Znawca -

Boofi

Wysłana - 03 sierpnia 2005 01:15    Edytuj Cytuj
mogą boleć w pierwszych dniach miesiączki i w połowie - kiedy następuje jajeczkowanie
w innych okresach nie powinny - moze toświadczyć o jakimś proc patologicznym sie toczacym - np jakiś torbielach (spoko - wiekszośc ma jakies z niepękniętych pęcherzyków graffa)
ginekolog (MĄDRY) wskazany

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -

ikonka

Wysłana - 03 sierpnia 2005 08:04    Edytuj Cytuj
dziekuje za szybkie odpowiedzi :) juz pedze po termin do ginekologa :)

Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne dziewczynki idą gdzie chcą!
dzien bez keczupu jest dniem straconym - mejd baj ikonka ®

oska5

Wysłana - 03 sierpnia 2005 09:10    Edytuj Cytuj
właśnie, madry, do takowego teraz zamierzam iść

"Ten tylko jest wolny,
Znawca -

klaudiaaa

Wysłana - 29 listopada 2007 19:44    Edytuj Cytuj
mam takie pyt jak pojde do ginek,ologa z jajnikami to bede musiala sie rozbierac ;>?

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 29 listopada 2007 19:47    Edytuj Cytuj
No raczej tak.

doping & zdrowie
Ekspert -

oska5

Wysłana - 03 grudnia 2007 20:01    Edytuj Cytuj
raczej, musi cie zbadac

niemniej nie jest to tak że latasz nago po całym gabinecie rozbierasz sie tylko od pasa w dół, a jak założysz spódniczkę, to jej nawet nie musisz ściągać, tylko można ją podwinąć

"Ten tylko jest wolny,
Znawca -

sandra741

Wysłana - 22 sierpnia 2008 13:31    Edytuj Cytuj
Cześć jestem Sandra .Chciałam wam opowiedzieć moją historie
Raz byłam z chłopakiem u niego w pokoju bylimsy sami i ja zrobiłam mu dobrze ręką hee i miał wytrysk ale wytarł to w husteczke i nałozył spodnie..Potem poszlismy do mnie do domu od wytrysku minała jakas godzina i u mie w domu włozył mi 2 lub 3 razy ale nie całego członka tylko ten grzybek.!! Czy to prawda że plemniki umierją w kontakcie ze światłem??..i wracajc do tematu wiec po tem wszyskim było ok ale po jakims czasie brzuch zrobił mi sie lekko twardy znaczy jak ja stoje to narmalny ale jak sie połoze na plecach i dotkne to jest po prawej stronie twardy...Do tego zaczoł mnie boleć lewy jajnik znaczy on taki troche wiekszy sie zrobił..!! i do tego niby stosunku doszło na koniec czaerwca a ja byłam 22 lipca u lekarza lekarka mi zrobiła test moczu i nic nie wykryło..!! ja mam okres normalnie..!! Czy moge podejrzewać ciąże..?? dziś juz jest 23 sierpien a ja w sumie nie mam wymiotów tylko troche mi sie kręci w głowie ...i wiecie żołądek mnie rano boli ale jak cos zjem to przestaje..czy to moze byc ciaża?? Prosze odpiszcie

Sandra

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.