Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
jestem wlasnie w trakcie cylku meta+prolo i od dwoch dni odczuwam bol w okolicach pempka po prawej stronie. przy schylaniu jeszcze bardziej sie nasila. mete odstawilem ze strachu. co to moze byc???
meta to to raczej nic do tego nie ma, meta jak juz to ora watrobe, a watroba nie jest unerwiona, wiec to nie to
Specjalista -
1143049481000
Jazda86
Wysłana - 22 marca 2006 18:48
ale bol wystepuje najczesiej przy schylaniu ale tez jak stoje wyprostowany ale mniejszy. nie wiem ale sie zaoralem i wolalem mete odstawic. nie wiem co z prolo. czy ciagnac cykla dalej
1143049715000
asdf0r
Wysłana - 22 marca 2006 18:50
kiedy ostatnio robiles kupe?
Specjalista -
1143049820000
Pauleq
Wysłana - 22 marca 2006 18:54
mzoe przepuklina ...
Znawca -
1143050043000
Jazda86
Wysłana - 22 marca 2006 19:02
ty z tym to ja nie mam problemow majsterek
1143050523000
Jazda86
Wysłana - 22 marca 2006 19:07
tez sie wlasnie zastanawialem nad przepuklina. ale to jest troche wyzej a przepuklina to jest bol tak troche nad jajami wiec odpada raczej
1143050857000
RAVERS
Wysłana - 22 marca 2006 19:25
mylisz sie .... mialem przepukline fakt ze pachwinową ale lezalem w szpitalu na jednym oddziale z dwoma facetami z ktorych jeden mial przepukline powyzej pepka a drugi nieco ponizej .... bynajmniej pomacaj sie napinajac miesnie brzucha i kaslajac czy nie boli mocniej lub czy nie wyszlo jakies zgrubienie na skorze ...
pozdroo
1143051946000
Jazda86
Wysłana - 22 marca 2006 19:31
sprawdzielm nic z twoich objawow sie nie zgadza bez zgrubien. czyli to chyba nie to przpuklina by mnie zabila