Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 7429 razy
słowa kluczowe: biotatuaż 
Autor

biotatuaż

agusieq

Wysłana - 23 sierpnia 2007 19:31    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

mam pytanie. a nawet kilka:D mianowicie czy wiecie gdzie można zrobić sobie w opolu lub w okoliach biotatuaż, czyli taki, który schodzi po okresie mniej więcej 3 lat? ile będzie to kosztowało za godzinę i czy potrzebna jest zgoda rodziców (jestem niepełnoletnia - mam 17 lat)?
będę wdzięczna za jakąkolwiek odpowiedź:)
pozdrawiam

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 24 sierpnia 2007 11:25 
W większości przypadków polecamy:

Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł
Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

malutka_k

Wysłana - 24 sierpnia 2007 11:25    Edytuj Cytuj
wystarczy ze w google wpiszesz tatuaz biologiczny
najlepiej popytac sie wsrod starszych znajomych ktorzy robili sobie takowy tatuaz itd.ale jak cos tp tu masz jakas stronke z opola http://www.dreihexen.pl/makijaz.html
jezeli robisz sobie tatuaz to nie placisz za godzine
cena zalezy od wielkosci tatuazu/czasem trudnosci wykonania/
na tej stronce pisze ze ceny od 150 w zwyz takze musisz byc przygotowana
na pewno potrzebna jest zgoda rodzicow
a tak z drugiej strony ja nie chcem nikogo umoralniac itd.
ale skoro juz masz 17 lat to rok cie nie zbawi
a noz ci sie odwidzi biotatuaz?
znalazlam na jednej stronce taka opinie:

Biotatuaż
– bardzo podobny do tatuażu, różni się jedynie trwałością. Jest zrobiony tak, aby po około 3-5 latach zniknąć całkowicie z powierzchni naszego ciała. Odradzany przez wielu profesjonalistów od tatuażu z powodu niedokładnego „schodzenia”. Bo przecież nikt nie da nam stuprocentowego poręczenia, że na pewno zniknie. Poza tym proces schodzenia jest bardzo uciążliwy i odbywa się partiami. Wiele osób w takim przypadku decyduje się na poprawienie biotatuażu na zwykły tatuaż. Podczas robienia biotatuażu barwnik jest wpuszczany płyciej niż podczas zwykłego tatuażu i złuszczanie skóry ma doprowadzić do jego zniknięcia z biegiem czasu. Osobiście posiadam taki biotatuaż i również nie polecam go nikomu bo po 3,5 roku „noszenia” go została mi tylko górna i dolna część, co nie wygląda najlepiej.
/http://www.dlastudenta.pl/dlaStudentki/?act=show_ar&id=4973/

pozdrawiam
Specjalista -

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.