Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 129 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Odżywki, Suplementy
białko + carbo 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: białko carbo
Autor "białko + carbo"   

4tSTUNT
 Wysłana - 7 luty 2010 19:24        | zgłoś naruszenie regulaminu

Myślałem by kupić sobie gainera, ale każdy albo nie spełniał moich wymagań, albo był w kit drogi. I wymyśliłem że stworzę gainer doskonały dla mnie czyli połącze carbo z białkiem i moje pytanie czy tak można? W jednym shakerze bym mieszał białko truskawkowe WPC Protein plus i carbo tez truskawkowe. Czy te składniki by się jakoś gryzły i nie wolno tak czy jednak dało by radę i można ?
Myslałem by również jak mieszać to tak jak pisze na opakowaniu czyli porcja białka tyle ile tam pisze + porcja carbo jak pisze na opakowaniu to do jednego shakera, mieszanie z wodą lub mlekiem i picie. Co wy na to?
Dietę mam. Do tego jeszcze cm3 bym brał ale główne mnie nurtujące pyt to czy mogę mieszać w jednym shakerze baiłko i carbo ;)
pozdro

Sprzedam skuter full tuning lub zamienię na cross/enduro - możliwość dopłaty z mojej str :)
[http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Moto_Ventus/Prymus/59567]

przyznaj SOG'a

Connecting
 Wysłana - 7 luty 2010 19:27      [zgłoszenie]

i tak g*wno z tego bedzie

nie sa to chyba az tak mocne specyfiki zeby moglo sie cos stac ;s ale poczekaj na wiecej odpowiedzi

Zmieniony przez - Connecting w dniu 2010-02-07 19:29:27

'Nie ma postepu bez walki'
Fryderyk Douglas

przyznaj SOG'a

DEXTROZER
 Wysłana - 7 luty 2010 19:34      [zgłoszenie]

możesz mieszać w jednym szejku

carbo jest trochę inne smakowo

lepiej białko wypić,potem carbo chyba że bedzie ci smakować razem wymieszane

kiedyś próbowałem i już nigdy nie pomieszam razem

pozdro

[http://www.sfd.pl/Siłownia_od_DEXTROZERa_-_Zapraszam-t290210.html] <==== MOJA SIŁOWNIA

przyznaj SOG'a specjaliście

4tSTUNT
 Wysłana - 8 luty 2010 19:04      [zgłoszenie]

Aha a jeszcze pyt czy mieszając w jednym shakerze mogę dawać taką ilość białka i taką c carbo jak jest zalecane na opakowaniu dla jednej porcji oddzielnie z tym że ja te porcje bym łączył;d, chyba powtarzam pyt ale wolę być pewien na 100% :D :)

Sprzedam skuter full tuning lub zamienię na cross/enduro - możliwość dopłaty z mojej str :)
[http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Moto_Ventus/Prymus/59567]

przyznaj SOG'a

Marievvex
 Wysłana - 8 luty 2010 19:20       [zgłoszenie]

możesz tak łączyć, ale nie jestem pewien czy twój żołądek to wytrzyma :P
Różnie to bywa :), niektórzy po połączeniu Carbo + Białko srają na rzadko, inni rzygają dalej niż widzą, a innym nic sie nie dzieje :)
Pzdr.

Ceną była śmierć za wolności smak.Ceną była śmierć gdzie oddał dziad..

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

białko + carbo

<< jak polaczyc / BCAA w przerwach treningowych, po imprezach (alkoholu) >>

Podobne: Tanie i Smaczne Białko: VitaFit | Odżywki białkowe ZABRONIONE!!! | Czy białko można przedawkować? | Najlepsza wg Was odżywka białkowa to... ??? | WW - Białko - ZESTAWIENIE - co warto kupić | dlaczego odżywka białkowa nie jest rowna odzywce bialkowej???

Warto przeczytać: sl4sh3r | modlitewnik jak ćwiczyć | rtg klatki piersiowej | przerwa dieta | naciągnięty biceps | pbc jasło | plakaty bravo sport | najtańsze warzywa | tanie warzywa | gra online basketball | białko a mieśnie | chrupanie w łokciu | test redukcja scorch | sci mnetor | cnp whey protein | garnell whey | gainer i aminokwasy | koktajl spalajase tluszcz z twaroszkiem | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL