Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

białe kropki po opalaniu (jak grzyb) ;/

Trec16

Wysłana - 01 lipca 2009 16:50    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

witam wszystkich !!! opalałem sie juz pare razu w tym roku lekka opalenizna była ale od 2 dni opalałem sie po 4 godziny opaliłem sie na brązowo-czerwono ale bardziej na brązowo i teraz mam pytanie ;/ co to za białe kropki na klacie zewnetrznej stronie przedramienia (jednego) ;/ na przedramieniu normalnie jak grzyb to wygląda ;/ prosze o pomoc :( chce sie opalac a nie wiem czy powinienem :(

"Bez masy nie ma siły"

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 01 lipca 2009 16:56 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł
SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 99.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Trec16

Wysłana - 01 lipca 2009 16:56    Edytuj Cytuj

na zdjeciu zaznaczone jest to cos ;/ słaba jakosc ale te kropki takie biało rózowe są

"Bez masy nie ma siły"

Certik

Wysłana - 01 lipca 2009 17:13    Edytuj Cytuj
bez lipy

Czehu

Wysłana - 01 lipca 2009 17:31    Edytuj Cytuj
może uczulenie, albo poprostu zbieg okoliczności

keval

Wysłana - 01 lipca 2009 21:38    Edytuj Cytuj
Jakies uczulenie, po 4 godzinach opalania nie dostaje się czerniaka, mogą to byc tez miejsca na skórze pozbawione pigmentu, które się nie opaliły, a uległy podraznieniu, alebo poprostu jakies robactwo cię pogryzło?
Znawca -

Pisi92

Wysłana - 01 lipca 2009 22:00    Edytuj Cytuj
Mialem rok temu cos podobnego ;) uzywalem masci clotrimazolum, po kilku dniach plamki zniknely mialem je na barkach brzuchu i reku ;). Zdrowia

Człowiek broni błędów, które kocha...

boziol

Wysłana - 01 lipca 2009 22:21    Edytuj Cytuj
moja kobita ma takie białe plamy, podobne do twoich na plecach tylko że nieopalone... wygląda to tak jakby pigmenty w tym miejscu na skórze nie było... dermatolog jej powiedziała że to jakiś grzyb skórny i przepisała jej maści, może to to samo

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

białe kropki po opalaniu (jak grzyb) ;/

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.