Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

beztłuszczowa masa mięśniowa

Kretol

Wysłana - 06 stycznia 2008 08:47    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam
Mój trening jest treniengiem na mase. Ostatnio brałem 2xpo 4,8kg Mass XXl ale dostałem troche tluszczu. Zalezy mi na duzym przyroscie beztłuszczowej masy mięsniowej... teraz biore cm3( jabłczan od treca--> leci w beztłuszczowa mase) i tu mam pytanie-czy po cyklu na cm3 moge sobie zakupic 950 g nitrobolonu 2 powder? czy bede mial mniejszy przyrost masy miesniowej niz np przy stosowaniu nitrobolonu i hard massa? powtazrzam- zalezy mi na beztłuszczowej masie miesniowej. czy moge np jechac na takich odzywkach- nitrobolon 2 powder, potem cell pump,za jakis czas np Xpander?

Podsumowujac podsumowanie tego podsumowania moge podsumowac ze nic z tego nie podsumuje ; D

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 06 stycznia 2008 08:51 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
Nutrex - Lipo-6X

CENA: 119.00zł
SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Luk122

Wysłana - 06 stycznia 2008 08:51    Edytuj Cytuj
jak chcesz jak to piszesz beztluszczowa mase to gainery odpusc..

poza tym niewazne jaka kreatyne bedziesz jadl, wazne co bedziesz jadl, jaka fieta itd
Wyeliminuj cukier, dorzuc aeroby, lekko przytnij wegle zwiekszajac luszcze

boguc

Wysłana - 06 stycznia 2008 09:37    Edytuj Cytuj
Jak luk. Gainery odpuść całkiem. Jedz węglowodadny o niskim IG (ryż brązowy). Jak Cię podlewa to obetnij kalorii troche z diety.
To czy będziesz robił masę i czy będzie szło w tłuszcz zależy nie od rodzaju jedzonej kreatyny/stacka ale od ilości kalorii w diecie i szybkości przemiany materii.

za jakis czas np Xpander

Specjalista w dziale "Odżywki i suplementy"
9 kg czystej masy mięśniowej w 2 tygodnie - allegrowicze nie wierzcie w takie bzdury
Ekspert -

endrju135

Wysłana - 06 stycznia 2008 10:31    Edytuj Cytuj
endo? ekto? Bo jak endo to o beztluszczowej masie mozesz zapomniec.

Skalar.

Wysłana - 06 stycznia 2008 10:35    Edytuj Cytuj
Z masą zawsze idzie tłuszcz. To jaka będzie nadwyżka w diecie, jaki trening i geny będzie decydowało o tym czy będzie to tłuszcz czy mięsień w przewadze.

If You do things half-heartedly, u can expect half-hearted effects.
Ile od siebie dajesz tyle do Ciebie wraca (by Pepo).

Kretol

Wysłana - 06 stycznia 2008 12:56    Edytuj Cytuj
jestem ektomorfikiem- mam szybka przemiane materii. ;D

Podsumowujac podsumowanie tego podsumowania moge podsumowac ze nic z tego nie podsumuje ; D

Skalar.

Wysłana - 06 stycznia 2008 12:58    Edytuj Cytuj
Daj nadwyżkę w diecie 700-900 kcal

Kretol

Wysłana - 06 stycznia 2008 13:00    Edytuj Cytuj
czy moge np jechac na takich odzywkach- nitrobolon 2 powder, potem cell pump,za jakis czas np Xpander?

Skalar.

Wysłana - 06 stycznia 2008 13:06    Edytuj Cytuj
Za jakiś czas na pewno. Staki kreatynowe za jakis czas w celu rozbudowy masy mieśniowej/redukcji tłuszczu będzie odpowiednim wyborem. Pierw jednak skup się na opanowaniu diety i treningu.
Jeżeli mówisz również o odżywkach to są one jako uzupełnienie diety.

Kretol

Wysłana - 06 stycznia 2008 14:29    Edytuj Cytuj
Mam plan treningowy i bardzo dokładnie go wykonuje... i Teraz jeszcze jedno pytanie : czy biorac takie stacki jak nitrobolon 2 powder cell pump czy Xpand nabiore czystej masy miesniowej? duzo by mnie spompowało? zlezy mi na duzych efektach przed wakacjami. mam szybka przemiane materii. czy mogłbym ( jak zjem cm3 bo teraz biore) np sprawidzc jak na mnie zadziala nitro( kuoil bym 700 g i jak by działało to bym dokupil 250) i jezeli pojdzie dobrze to ewentualnie potem zjesc nitrobolon 2 powder z hard massem? ps jak nie nitrobolon to cell pump?

boguc

Wysłana - 06 stycznia 2008 14:35    Edytuj Cytuj
To czy nabierzesz czystej masy mięśniowej zależy od diety.
Masz szybką przemianę materii więc raczej będziesz beztłuszczową łapał.

Specjalista w dziale "Odżywki i suplementy"
9 kg czystej masy mięśniowej w 2 tygodnie - allegrowicze nie wierzcie w takie bzdury
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

beztłuszczowa masa mięśniowa

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.