Witam Mój trening jest treniengiem na mase. Ostatnio brałem 2xpo 4,8kg Mass XXl ale dostałem troche tluszczu. Zalezy mi na duzym przyroscie beztłuszczowej masy mięsniowej... teraz biore cm3( jabłczan od treca--> leci w beztłuszczowa mase) i tu mam pytanie-czy po cyklu na cm3 moge sobie zakupic 950 g nitrobolonu 2 powder? czy bede mial mniejszy przyrost masy miesniowej niz np przy stosowaniu nitrobolonu i hard massa? powtazrzam- zalezy mi na beztłuszczowej masie miesniowej. czy moge np jechac na takich odzywkach- nitrobolon 2 powder, potem cell pump,za jakis czas np Xpander?
Podsumowujac podsumowanie tego podsumowania moge podsumowac ze nic z tego nie podsumuje ; D
Jak luk. Gainery odpuść całkiem. Jedz węglowodadny o niskim IG (ryż brązowy). Jak Cię podlewa to obetnij kalorii troche z diety. To czy będziesz robił masę i czy będzie szło w tłuszcz zależy nie od rodzaju jedzonej kreatyny/stacka ale od ilości kalorii w diecie i szybkości przemiany materii.
za jakis czas np Xpander
Specjalista w dziale "Odżywki i suplementy" 9 kg czystej masy mięśniowej w 2 tygodnie - allegrowicze nie wierzcie w takie bzdury
Ekspert -
1199608661000
endrju135
Wysłana - 06 stycznia 2008 10:31
endo? ekto? Bo jak endo to o beztluszczowej masie mozesz zapomniec.
1199611900000
Skalar.
Wysłana - 06 stycznia 2008 10:35
Z masą zawsze idzie tłuszcz. To jaka będzie nadwyżka w diecie, jaki trening i geny będzie decydowało o tym czy będzie to tłuszcz czy mięsień w przewadze.
If You do things half-heartedly, u can expect half-hearted effects. Ile od siebie dajesz tyle do Ciebie wraca (by Pepo).
1199612108000
Kretol
Wysłana - 06 stycznia 2008 12:56
jestem ektomorfikiem- mam szybka przemiane materii. ;D
Podsumowujac podsumowanie tego podsumowania moge podsumowac ze nic z tego nie podsumuje ; D
1199620604000
Skalar.
Wysłana - 06 stycznia 2008 12:58
Daj nadwyżkę w diecie 700-900 kcal
If You do things half-heartedly, u can expect half-hearted effects. Ile od siebie dajesz tyle do Ciebie wraca (by Pepo).
1199620710000
Kretol
Wysłana - 06 stycznia 2008 13:00
czy moge np jechac na takich odzywkach- nitrobolon 2 powder, potem cell pump,za jakis czas np Xpander?
1199620832000
Skalar.
Wysłana - 06 stycznia 2008 13:06
Za jakiś czas na pewno. Staki kreatynowe za jakis czas w celu rozbudowy masy mieśniowej/redukcji tłuszczu będzie odpowiednim wyborem. Pierw jednak skup się na opanowaniu diety i treningu. Jeżeli mówisz również o odżywkach to są one jako uzupełnienie diety.
1199621212000
Kretol
Wysłana - 06 stycznia 2008 14:29
Mam plan treningowy i bardzo dokładnie go wykonuje... i Teraz jeszcze jedno pytanie : czy biorac takie stacki jak nitrobolon 2 powder cell pump czy Xpand nabiore czystej masy miesniowej? duzo by mnie spompowało? zlezy mi na duzych efektach przed wakacjami. mam szybka przemiane materii. czy mogłbym ( jak zjem cm3 bo teraz biore) np sprawidzc jak na mnie zadziala nitro( kuoil bym 700 g i jak by działało to bym dokupil 250) i jezeli pojdzie dobrze to ewentualnie potem zjesc nitrobolon 2 powder z hard massem? ps jak nie nitrobolon to cell pump?
1199626193000
boguc
Wysłana - 06 stycznia 2008 14:35
To czy nabierzesz czystej masy mięśniowej zależy od diety. Masz szybką przemianę materii więc raczej będziesz beztłuszczową łapał.
Specjalista w dziale "Odżywki i suplementy" 9 kg czystej masy mięśniowej w 2 tygodnie - allegrowicze nie wierzcie w takie bzdury