Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 721 razy
Autor

bezsenność na bombie

ninja pl

Wysłana - 26 marca 2009 23:23    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

mam taką akcje że mam problemy ze snem,zawsze na bombie,mimo ciśnienia w normie.

co polecacie jako środek nasenny??coś z leków nowej generacji ,bo leków typu Stilnox imovane nie chcę ,bo uzależniają.Melatonina nie działa na mnie i inne ziołowe gówna.kilka pierwszych dni działa a potem nic mimo mocnej dawki......

co polecacie??

zaj**iste przepisy polecam !!!! :::[http://fitnessblog.com.pl/]:::
Znawca -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 26 marca 2009 23:30 
W większości przypadków polecamy:

Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł
Universal Nutrition - Storm

CENA: 135.00zł
Trec - NitroBolon II powder

CENA: 119.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Pio

Wysłana - 26 marca 2009 23:30    Edytuj Cytuj
Nie polecam chemii - szybko sie mozesz uzaleznic. Ja mialem to samo,szczegolnie na cyklach z trenem i pomogly mi aeroby przed snem - 30/45 min intensywnego cardio i padasz na pysk.

- Weteran dzialu DOPING - [OFF.]
Specjalista -

ninja pl

Wysłana - 26 marca 2009 23:32    Edytuj Cytuj
i co dać po tych wieczornych aero??bcaa +co??

Znawca -

Pio

Wysłana - 26 marca 2009 23:33    Edytuj Cytuj
Ja wykonuje aero 2.5h po ostatnim posilku z weglami. Po aero zarzucam WPI + pare jajek i ide w kime.

Specjalista -

ninja pl

Wysłana - 26 marca 2009 23:36    Edytuj Cytuj
czyli nie ma takich skutecznych leków ,które nie uzależniają????

Znawca -

zabijaka11

Wysłana - 26 marca 2009 23:39    Edytuj Cytuj
ja biore okme z metą. na początku spałem całymi dniami, meta sie skończyła i tez spać nie moge jak sie kłade to mam chęć na trening i na jedzenie

Zmieniony przez - zabijaka11 w dniu 2009-03-26 23:39:53

Łowca Winstrolu w polskiej aptece
zbieram sogi na speca
Znawca -

Pio

Wysłana - 26 marca 2009 23:41    Edytuj Cytuj
Od wszystkiego predzej czy pozniej sie uzaleznisz - Ja na poczatku lykalem jakies ziolowe tabsy bez recepty. Nie powiem - pomagaly ale przy 4 krotnej dawce,tak czy inaczej zasypialem po ok godzinie od zazycia. Po pewnym czasie juz mnie przestaly klepac i dorwalem "klony" Po pol tabsie w ciagu 15 min spales jak dziecko - ale po odstawieniu nie moglem zasnac bez tablety wiec zaczolem kombinowac (z wietrzeniem pokoju ,etc) i jedyne co pomaga to w.w sposob.

Specjalista -

ninja pl

Wysłana - 26 marca 2009 23:50    Edytuj Cytuj
jak na 2gi dzień po klonach??zamóła??bo ja mam sporo nauki i nie moge se pozwolić na ospałość.a co do aero to raczej już mam trning rozpisany siłka + sw i raczej jest już nasycony aerobami i wolał bym tabletki jakieś
hvj już niech uzależniają,ale niech dają spoko efekt i niech nie będzie zmóły na drugi dzień

Znawca -

Pio

Wysłana - 26 marca 2009 23:56    Edytuj Cytuj
Jak nie chcesz byc zamulony to zapomnij o tabsach. Ja po ziolowych chodzilem jakis przybity a po klonach to juz calkiem jak nacpany ,nie szlo mnie wku.rwic (pomimo tego ze nerwowy na codzien jestem) i ogolnie chu.jowo sie czulem ,senny i nie do zycia.

Jak masz rozpisany trening + sw to dodatkowe aero na pewno nie zaszkodza ,jedyne co moga to pomoc - Zredukujesz BF i bedziesz normalnie spal - o ile dasz sobie w przyslowiowa "piz.de"

Zmieniony przez - Pio w dniu 2009-03-26 23:57:05

Specjalista -

ninja pl

Wysłana - 27 marca 2009 00:15    Edytuj Cytuj
ale ktoś kiedyś pisał o tych aero przes snem i kurde powiem ci że były zdania podzielone naten temat.............................

Znawca -

vegeta22

Wysłana - 27 marca 2009 00:16    Edytuj Cytuj
zolopidem jest ok ale uzaleznia tez nie tak jak benzo ale jednak jesli chcesz cos co nie ma wpływu na nastepny dzień i nie uzaleznia polecam ketrel w dawce 25 mg na noc nie zaszkodzi ci napewno jest to bardzo dobrze tolerowany lek sam biore

Zmieniony przez - vegeta22 w dniu 2009-03-27 00:17:53

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

bezsenność na bombie

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.