Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
mam taką akcje że mam problemy ze snem,zawsze na bombie,mimo ciśnienia w normie.
co polecacie jako środek nasenny??coś z leków nowej generacji ,bo leków typu Stilnox imovane nie chcę ,bo uzależniają.Melatonina nie działa na mnie i inne ziołowe gówna.kilka pierwszych dni działa a potem nic mimo mocnej dawki......
Nie polecam chemii - szybko sie mozesz uzaleznic. Ja mialem to samo,szczegolnie na cyklach z trenem i pomogly mi aeroby przed snem - 30/45 min intensywnego cardio i padasz na pysk.
ja biore okme z metą. na początku spałem całymi dniami, meta sie skończyła i tez spać nie moge jak sie kłade to mam chęć na trening i na jedzenie
Zmieniony przez - zabijaka11 w dniu 2009-03-26 23:39:53
Łowca Winstrolu w polskiej aptece zbieram sogi na speca
Znawca -
1238107173000
Pio
Wysłana - 26 marca 2009 23:41
Od wszystkiego predzej czy pozniej sie uzaleznisz - Ja na poczatku lykalem jakies ziolowe tabsy bez recepty. Nie powiem - pomagaly ale przy 4 krotnej dawce,tak czy inaczej zasypialem po ok godzinie od zazycia. Po pewnym czasie juz mnie przestaly klepac i dorwalem "klony" Po pol tabsie w ciagu 15 min spales jak dziecko - ale po odstawieniu nie moglem zasnac bez tablety wiec zaczolem kombinowac (z wietrzeniem pokoju ,etc) i jedyne co pomaga to w.w sposob.
- Weteran dzialu DOPING - [OFF.]
Specjalista -
1238107316000
ninja pl
Wysłana - 26 marca 2009 23:50
jak na 2gi dzień po klonach??zamóła??bo ja mam sporo nauki i nie moge se pozwolić na ospałość.a co do aero to raczej już mam trning rozpisany siłka + sw i raczej jest już nasycony aerobami i wolał bym tabletki jakieś hvj już niech uzależniają,ale niech dają spoko efekt i niech nie będzie zmóły na drugi dzień
Jak nie chcesz byc zamulony to zapomnij o tabsach. Ja po ziolowych chodzilem jakis przybity a po klonach to juz calkiem jak nacpany ,nie szlo mnie wku.rwic (pomimo tego ze nerwowy na codzien jestem) i ogolnie chu.jowo sie czulem ,senny i nie do zycia.
Jak masz rozpisany trening + sw to dodatkowe aero na pewno nie zaszkodza ,jedyne co moga to pomoc - Zredukujesz BF i bedziesz normalnie spal - o ile dasz sobie w przyslowiowa "piz.de"
Zmieniony przez - Pio w dniu 2009-03-26 23:57:05
- Weteran dzialu DOPING - [OFF.]
Specjalista -
1238108171000
ninja pl
Wysłana - 27 marca 2009 00:15
ale ktoś kiedyś pisał o tych aero przes snem i kurde powiem ci że były zdania podzielone naten temat.............................
zolopidem jest ok ale uzaleznia tez nie tak jak benzo ale jednak jesli chcesz cos co nie ma wpływu na nastepny dzień i nie uzaleznia polecam ketrel w dawce 25 mg na noc nie zaszkodzi ci napewno jest to bardzo dobrze tolerowany lek sam biore
Zmieniony przez - vegeta22 w dniu 2009-03-27 00:17:53