Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Autor

benzacne-dobry produkt na pryszcze??

SFD

Wysłana - 03 października 2003 15:22    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Mam problem z syfkami jest jakiś dobry produkt na syfki który jest wydawany bez recepty?? może nowy tonik bezacne używał już go ktoś??prosze o szybkom odpowiedz!!

black zone

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 03 października 2003 16:50 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł
SFD - SFD Complete Protein Plus

CENA: 39.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 379.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

SFD

Wysłana - 03 października 2003 16:50    Edytuj Cytuj
Ja używałam kremu bezacne i był świetny. Praktycznie pryszczki po jednej nocy schodziły a jak sie jeszcze uzywało toniku to juz wogóle problem syfków z głowy!

Sepiroth

Wysłana - 03 października 2003 17:54    Edytuj Cytuj
Ja używam maść+tonik i widzę duża poprawę

bienias

Wysłana - 03 października 2003 23:42    Edytuj Cytuj
jest dobry na krótką mete.może pomóc ale przy stosowaniu i tak syfy wyskakują.ja polecam dermatologa i basta.nie ma innego ratunku.nie polecam dsoustnych antybiotyków lecz papki robione na zamówienie .mają w sobie już antybiotyk bardzo skuteczny do tego inne preparaty pomocnicze.ja stosuje o 3 tygodni taką papke i nie mam prawie nic oprócz blizn,które mam zwalczyć poprzez kosmetyczke .a i nie należy smarowąc benzacne wokół ust bo strasznie wysusza i od podrażnien tam wyskakuje jeszcze wiecej tego gówna,ale ogólnie nie jest zły

<<<<<możecie mnie zabić ale dla mnie tylko liczy sie ARKA GDYNIA>>>>>

SFD

Wysłana - 05 października 2003 16:59    Edytuj  Cytuj

Ja narazie kupiłem se tonik i rzeczywiście coś daje!!poprawa jest znakomita!! dokupić se jeszcze kremy ???? a tak czemu mówisz że jest dobry na krótką mete??Z tego co mi wiadomo to opalanie nasłoncu i toniki na alkocholu to krótka meta!! ja miałem ostatnio tonik na spirycie detromacylina czy jakoś tak i na początku było widać efekty albo potem było coraz gorzej i wróciłem do tego samego punktu!!yyy sądze że benzacne mi pomoże i to bardzo jest to dobry lek i bez recepty!! to mnie cieszy bo niemusze latać co miesiąc do przychodni po recepte!!pozdro i niech syfy giną!! benzace wam w tym pomorze!!aha chciałem jeszcze powiedzieć kupiłem se żel do mycia twarzy clearsil za 40 zł z czymś i miał usunąć wszystkie 3 przyczyny powstawania pryszczy!!i zgadnijcie cos się stało!!H.U.J.A NIC SIĘ NIESTAŁO JEST TO SAMO!DAŁO TYLE SAMO CO ZWYKŁY ŻEL ZA 10 ZŁ!! ŻEZBE ROBIĄ MAKSYMALNĄ!!JUŻ WIĘCEJ NA SZMELC SIĘ NIENABIORE!!

black zone

bienias

Wysłana - 05 października 2003 18:11    Edytuj Cytuj
wierz reklamą daleko zajdziesz.stosuj benzacne i poweidz np po 2 miesiącach co sądzisz.zobaczymy

&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;możecie mnie zabić ale dla mnie tylko liczy sie ARKA GDYNIA&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;

SFD

Wysłana - 05 października 2003 19:26    Edytuj Cytuj

no bienias na serio jest lipny?? no bo mi pomaga więc się ciesze!! a potem mnie zas wywali w syfach??używałeś już tego??

black zone

bienias

Wysłana - 06 października 2003 14:20    Edytuj Cytuj
przez rok zużyłem wszystko co jest możliwe bez recepty w aptekach .nikt nie wie lepiej jak i co działa.benzacne przyznam że ze wszystkich działało najlepiej ale i tak niewystarczająco.mówie ci idz lepiej do dermatologa .

&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;możecie mnie zabić ale dla mnie tylko liczy sie ARKA GDYNIA&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;

SFD

Wysłana - 06 października 2003 15:39    Edytuj Cytuj

No spoko ...ale ja niemam aż takich problemów.Z syfów na ryju to mam mało ,ale wk.r.w.i.a mnie to że są i h.u.j!!a teraz już niemam nic !!Może ty masz większe problemy!! jak to niepodziała ten benzacne to pójde ! spoko pozdorwienia!!

black zone

bienias

Wysłana - 06 października 2003 20:06    Edytuj Cytuj
po tym antybiotyku co stosowałem i stosuje jest luz tylko ch.ujowe blizny mnie w.k.urwiają,ale luz jakoś to bedzie

SFD

Wysłana - 06 października 2003 22:35    Edytuj Cytuj

a Możesz powiedzieć jaki to antybiotyk w jakiej cenie i czy w aptece mi wypiszą go czy musze iść do dermatologa,który jest w h.u.j daleko !!pozdro czekam na odpow2iedz!!

black zone

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna  

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

benzacne-dobry produkt na pryszcze??

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.