Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

batony, żele?? zarcie energetyczne :-)

serfF

Wysłana - 07 stycznia 2005 15:21    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Ello mam takie pytanie, co pijecie i ewentualnie, co jecie podczas jazdy na rowerku? Widziałem jakieś tam batony energetyczne, żele dla rowerzystów ale nie wiem czy to się opłaca i które wybrać Czy może lepiej podczas jakiegoś krótkiego treningu kupić sobie jakiegoś snickersa i zapić Izostarem czy czymś podobnym Power Reid co wy stosujecie ??

ps - w Biedronce wychaczylem ostatnio napój energetyczny ktoś to może próbował MAX POWER ?? bo 1.99zł za puszkę to taka dziwna cena (TANIO) ale w smaku nawet dobry później wrzucę jego skład.

hrrrrrr

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 07 stycznia 2005 15:30 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł
Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Nie Amator

Wysłana - 07 stycznia 2005 15:30    Edytuj Cytuj
Podczas jazdy piję przeważie wodę, albo wodę z sokiem, od czasu do czasu Izostara, najlepiej 2-3 godziny przed jazdą zjeść coś energetyczego: nieśiertelne kluchy , podczas jazdy staram się nie jeść, a jeżeli już to banana, po snickersach nie mogę dalej jechać

Bold.
Są historie cichej dobroci i przyjaźni. Tworzą je mali zwyczajni ludzie.
Cisza jest urodzajnym ogrodem, płodną ziemią, na której rodzi się przeogromne słowo.

serfF

Wysłana - 07 stycznia 2005 16:35    Edytuj Cytuj
Niesmiertelne kluchy a co to heh ja tam lubie snicersy

hrrrrrr

Nie Amator

Wysłana - 07 stycznia 2005 17:03    Edytuj Cytuj
serfF :
Danie oparte na makaronie

Bold.
Są historie cichej dobroci i przyjaźni. Tworzą je mali zwyczajni ludzie.
Cisza jest urodzajnym ogrodem, płodną ziemią, na której rodzi się przeogromne słowo.

serfF

Wysłana - 07 stycznia 2005 17:06    Edytuj Cytuj
hehe to to wiem ale myslałem ze to jakies nowe moze kosmiczne #-) pozdro

hrrrrrr

walen_bike

Wysłana - 07 stycznia 2005 17:11    Edytuj Cytuj
Batony i zele energetyczne dla kieszeni przecietnego kolarza do duze obciazenie. Mam na mysli przypadek, gdybys chcial zapychac sie tymi "specjalami" podczas kazdej jazdy.
Ja stosuje energetyki tylko wtedy kiedy jade maraton lub jakis dluzszy trening (dystans > 100 km). Tylko wtedy mi sie to kalkuluje, tym bardziej jak jade w mocnym towarystwie i nie chce zostac.. .

Co do napojow, to jak pewnie dobrze wiesz, sa one bardzo wazne. Z drugiej strony, nie widze sensu by na kazda przejazdzke zabierac jakis izotonik.. Masz zamiar mocno pojezdzic? Wtedy bierz izostar, czy cos co lubisz. Zwykle wystarcza mi sama woda.

serfF

Wysłana - 07 stycznia 2005 19:46    Edytuj Cytuj
Hmmm no ok dzieki chłopaki 100km to jeszcze nie robie dopiero sie ucze dla sadysfakcji i rekreacji heh a marzenie to T.Carpatia 2006 zeby ja przejechac do konca i byc chociaz przedostatni jak ktos jeszcze chce sie wypowiedziec to zapraszam

hrrrrrr

Cer0

Wysłana - 07 stycznia 2005 22:05    Edytuj Cytuj
ja to zre wszystko .. chhipsy , snickersy , marsy , twixy , cole , a czasem pod m1 do mcdonalda skoncze po big maca... mam wtedysile i czuje ze warto po to zyc

walen_bike

Wysłana - 07 stycznia 2005 22:32    Edytuj Cytuj
Jest fajnie do czasu pierwszego badania krwi pod katem cholesterolu . Szybko ci przejdzie taki zarcie..

Cer0

Wysłana - 08 stycznia 2005 13:54    Edytuj Cytuj
za malolata to wszystko na wariata ... jak mlody jeszcze jestem to zrec trzeba wszsystko .. przynajmniej ja tak robie

serfF

Wysłana - 08 stycznia 2005 16:07    Edytuj Cytuj
Ja tez wszystko jem ale z umiarem panowie e k h m odbiegacie od tematu

hrrrrrr

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

batony, żele?? zarcie energetyczne :-)

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.