Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 25485 razy
słowa kluczowe: bakterie  moczu 
Autor

bakterie w moczu

andy13

Wysłana - 27 lipca 2006 14:50    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

mialem robione badania moczu przed artroskopia(2 sierpnia) i wszyszlo ze mam jakies bakterie w moczu i lekarz ktory bedzie przeprowadzal zabieg powiedzial ze to nie przeszkadza ale bede mial jescze raz robione te badania moge dodac ze mocz oddawalem ok. 3-4 w nocy.
czym to moze byc spowodowane?

"Co Cie nie zabije to Cie wzmocni!"

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 27 lipca 2006 14:54 
W większości przypadków polecamy:

Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł
Universal Nutrition - Creatine micronized powder

CENA: 59.00zł
Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

everr

Wysłana - 27 lipca 2006 14:54    Edytuj Cytuj
jakie to bakterie bo kilka ich jest bardzo często sie spotyka bakterkie chlamydi. najczesciej dochodzi do zakazenia przez stosunek seksualny bez zabezpieczenia.

[http://wicek-lampy.cba.pl/]

"profesjonalna" naprawa

Boofi

Wysłana - 28 lipca 2006 02:40    Edytuj Cytuj
nei przejmuj sie - bedą wiedzieć lekarze co zrobic

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -

everr

Wysłana - 28 lipca 2006 15:36    Edytuj Cytuj
mała uwaga Boofi: lekarze bardzo czesto lekceważa ludzi z chlamydia. czytalem kiedys na forum dla osób które to mają wspomnienia z wizyt u lekarza, niektóre jeszcze gorsze niz ja miałem. a i sama chlamydia jest cholernie ciezka do pozbycia, czasem i 10 lat potrafi mieszac prowadząc do groznych komplikacji (min zespół Reitera - autoimmunologiczne gówno). tylko ze chlamydia potrzebuje innych bakteri do "tanga"

[http://wicek-lampy.cba.pl/]

"profesjonalna" naprawa

kejt

Wysłana - 29 lipca 2006 13:34    Edytuj Cytuj
to jeszcze zalezy od tego jak przechowywales pojemniczek z moczem i czy zachowales sterylnosc przy samym oddawaniu
jak nie trzymales w lodowce, to przy takiej temperaturze jak teraz bakterie szybko sie rozmnazaja

rolka

Wysłana - 11 listopada 2008 19:44    Edytuj Cytuj
kochani mam podobny problem. Chyba od pewnej laski zlapalem syfek, nic nie wskazywalo ze jest chora, ehhh ... Zrobilem badanie i wyszlo ze mam chlamydie. Nie przypuszczalem nawet ale zaczelo mnie pobolewac w kroczu to poszedlem do urologa. Zbadal, zrobil badanie per retrum (odbyt), prostata rozpulchniona i kamien w sterczu . Czy bedzie mozna go jakos usunac, czy on pojawil sie w skutek chlamydii trachomatis? Pytam bo wizyte mam w piatek dopiero i jeszcze nie dal mi antybiotykow bo czeka jeszcze na wyniki z nasienia....

Jak powinienem leczyc ta chlamydie, czy ten kamien, nie bedzie przeszkadzal w pozbyciu sie chlamydii ? Dodam ze chyba mam to od konca lipca ... ale wczesniej nie zważałem na to :/

rolka

Wysłana - 23 grudnia 2008 21:19    Edytuj Cytuj
Nadal się z tym męczę . wymaz z prostaty : wynik jałowy .
Dodatkowo ASO z paciorkowcami - 400j /mL czyli dodatni wynik , bo ujmeny poniżej 200. Co robić , czy ktoś wyleczył się z tej chlamydii ?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.