Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

bół żołądka podczas ćwiczeń

traftor

Wysłana - 10 czerwca 2007 14:12    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam. Co do mojego problemu to mniej więcej tak wygląda: podczas bardzo intesywnego treningu tzn kiedy wykonuje ćwiczenia które bardzo mocno męczą organizm takie jak martwy ciąg, przysiady ze sztangą, zawsze potem boli mnie żołądek.
W czoraj na treningu jak ćwiczyłem nogi to normalnie myslałem że pawia puszcze. nie wiem co jest grane i co może byc przyczyną tego stanu??

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 10 czerwca 2007 14:34 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - THERMO STIM

CENA: 35.00zł
Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł
Dorian Yates - Ultimate NOX PUMP

CENA: 5.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

oska5

Wysłana - 10 czerwca 2007 14:34    Edytuj Cytuj
moze jesz zbyt obfity posiłek przed treningiem i za mało czasu upływa od tego posiłku do treningu?

"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
Znawca -

traftor

Wysłana - 10 czerwca 2007 14:41    Edytuj Cytuj
co do posiłku przetreningowego to nie jest obfity. Dodam że tak mi sie dzieje od paru treningów, i nie wiem co jest przyczyną.
Biore białko i gainera wg braków w diecie,
dt:
rano reactor pro 7 tabs, przed treningiem 15g nitroII, po treningu 7 tabs reactor pro
dnt
rano 15g nitroII
w poże treningu 7 tabs reactora

Może cosik z nitro jest. Z dnia na dzień coraz gorzej pije mi sie nitro

TEN-SHIN

Wysłana - 10 czerwca 2007 14:56    Edytuj Cytuj
Wiesz co...ja miałem podobny problem ale udało mi się go wyeliminować.Nie biorę co prawda Nitro ale White Flood - taki NO-booster bez kreatyny
Problem polegał na tym że kiedy odstęp między posiłkiem przedtreningowym a wypiciem porcji WF i rozpoczęciem treningu był niewystarczający to bolał mnie okrutnie żołądek i w ogóle jakiś zamulony byłem. Teraz robię tak:
2h przed rozpoczęciem treningu KOŃCZĘ posiłek i zaraz po tym niewielka porcja białka - wedle braków w diecie
1h przed rozpoczęciem treningu piję WF zmieszane z 50g dextrozy/maltodekstryny
Dopiero wtedy ćwiczy mi się dobrze - czuję działanie boostera,mam lekki żołądek i żadnych nieprzyjemności po czy w czasie treningu.
Może spróbuj po prostu te wszystkie przedtreningowe sprawy przesunąć wstecz o 30 minut
Życzę zdrówka!

"Nie ruszaj gówna póki nie śmierdzi" - mówi staropolskie przysłowie

[http://www.sfd.pl/_TEN%2DSHIN_%2F_Dziennik_%2F_Trojboj_Silowy_%2D_metoda_6x6-t376521.html]
ZAPRASZAM!

traftor

Wysłana - 10 czerwca 2007 15:10    Edytuj Cytuj
ja zawsze robiłem tak samo i nigdy mi sie tak nie działo tylko ostatnio takie dolegliwości mnie spotkały.
30 min po zjedzeniu posiłku bralem porcje nitro odczekiwałem 30 - 40 min i siłka. Zobacze jak będzie jutro. Jeżeli zas sie powtórzu to samo to zrobie sobie dłuższa przerwe między posikiem a porcja nitro

TEN-SHIN

Wysłana - 10 czerwca 2007 15:21    Edytuj Cytuj
Spróbuj - nie zaszkodzi spróbować.Na wszelki wypadek sprawdź jeszcze daty ważności swoich supli i składników diety - tu też zdarzają się dziwne rzeczy.Zwłaszcza nabiał i mięso

"Nie ruszaj gówna póki nie śmierdzi" - mówi staropolskie przysłowie

[http://www.sfd.pl/_TEN%2DSHIN_%2F_Dziennik_%2F_Trojboj_Silowy_%2D_metoda_6x6-t376521.html]
ZAPRASZAM!

spoko_loko

Wysłana - 10 czerwca 2007 15:34    Edytuj Cytuj
spóbuje jeść jedzenie szybko strawne,warzywa, owoce lekkie żarcie przez tydzień i zobacz jak nie pomoże to musisz przerwać ćwiczenia

traftor

Wysłana - 10 czerwca 2007 16:35    Edytuj Cytuj
co do składników mojej diety to wszystko kupuje co pare dni tak wiec nie ma mowy. Chociaz może cycek mi się trafił jakis felerny i dlatego podczas treningu mam taki problem. Dzieki za pomoc

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 10 czerwca 2007 16:38    Edytuj Cytuj
Któryś z supli bierzesz pierwszy raz?

doping & zdrowie
Ekspert -

traftor

Wysłana - 10 czerwca 2007 16:49    Edytuj Cytuj
nitro i reactor. A to miało by jakies znaczenie??

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 10 czerwca 2007 16:55    Edytuj Cytuj
Może mieć. Ja np po niektórych miałem rozwolnienia i ból w bebechach i musiałeś odstawić i teraz ich unikam.

Zrób prosty test - jesz teraz i na kilka dni odstaw te suple - jeśli przejdzie przyczyna będzie jasna, jeśli nie pozostaną inne aspekty do rozpatrzenia.

doping & zdrowie
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 4 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

bół żołądka podczas ćwiczeń

Strony:  pierwsza  2  3  4   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.