Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 658 razy
słowa kluczowe: areokick  boxing 
Autor

areokick-boxing

SFD

Wysłana - 12 listopada 2003 19:27    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Czy ktoś z Was to trenuje (aerobik z elementami kick-boxingu)?
Ja chodzilam w zeszlym roku na 'normalny' aerobik ale w tym roku chodze tez na samoobrone i mysle ze to moze byloby lepsze ... co o tym sadzicie i jak wygladaja zajecia?
Eh najbardziej to marzy mi sie jakas sztuka walki ale nie mam znowu takiej super kondycji i juz dawno nie mam 16 lat wiec boje sie ze bedzie nie bardzo :/ skoro ludzie potrafia zadawc pyt czy 15 lat to nie za pozno zeby zaczac ...

Right now there's only one rule: our way or the highway ...

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 12 listopada 2003 21:10 
W większości przypadków polecamy:

Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł
Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł
ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

graka

Wysłana - 12 listopada 2003 21:10    Edytuj Cytuj
ja czasem oprócz zwykłego aerobicu chodze na tae-bo.jest aerobic z elementami kick-boxingu.niezły wycisk.duzo potu więc dobre spalanie tkanki tłuszczowej!!

pozdrawiam

Watermelon-is a great fruit.
You eat ,you drink ,you wash your face!!!

Watermelon-is a great fruit.
You eat ,you drink ,you wash your face!!!

Grasik ZASŁUŻONY

Wysłana - 13 listopada 2003 00:03    Edytuj Cytuj
polecam: http://www.sfd.pl/Topic.asp?topic_id=79570&forum_id=104&Topic_Title=&forum_title=Fitness

tu najdziesz wszytko na ten temat
co do wieku - nie moosisz sie martwic ;) aktywnosc roochowa jest dla kazdego - bez wzgledu na ilosc wiosen

artystyczny leniwy' grasik
księżniczka-mafia.suple.hardcor.pl
~kopernik sooplementacji~

Bądź silnym i niezłomnym, aby umocnić słabość tych, którzy się chwieją.

28:06:42:12
That is when the world will end.
Specjalista -

SFD

Wysłana - 13 listopada 2003 00:17    Edytuj Cytuj
Dzięki
Czy moge jeszcze prosić o przełożenie poniższych fragmętów z polskiego na nasze ;)
"Z tej też przyczyny pisałem powyżej że dla ludzi pragnących maksymalnie ochronić mięśnie przed katabolizmem jest to zbyt intensywna forma robienia rzeźby, natomiast dla normalnych śmiertelników jest super"

"To na pewno nie jest typowe ćwiczenie aerobowe, przypomina już bardziej trening interwałowy (naprzemiennie okresy z wysokim i niższym %HR)."

Right now there's only one rule: our way or the highway ...

Grasik ZASŁUŻONY

Wysłana - 13 listopada 2003 00:26    Edytuj Cytuj
jasne

"Z tej też przyczyny pisałem powyżej że dla ludzi pragnących maksymalnie ochronić mięśnie przed katabolizmem jest to zbyt intensywna forma robienia rzeźby, natomiast dla normalnych śmiertelników jest super"
upraszczajac - przy wyzszej intensywnosci treningu istnieje wieksze ryzyko katabolizmu /czyli spalania miesni/; aby temu zapobiec stosooje sie tzw. antykataboliki badz tez ogranicza intensywnosc treningu;

"To na pewno nie jest typowe ćwiczenie aerobowe, przypomina już bardziej trening interwałowy (naprzemiennie okresy z wysokim i niższym %HR)."
typowe cwiczenie aerobowe to takie, ktoore wykonywane jest w stalym tempie przy hr wynoszacym 65-75%hr max; potrzebne jest ono, aby mooc spalac tk.tlooszczowa /wymagana jest do tego obecnosc tlenu/; hr to skroot z angielskiego heart rate czyli ilosc uderzen serca; hr max obliczane jest ze wzoru: 220-wiek; trening interwalowy to taki, w ktoorym faza czysto aerobowa /tlenowa/ przeplata sie z faza anaerobowa /beztlenowa, czyli powyzej 75%hr max/;

artystyczny leniwy' grasik
księżniczka-mafia.suple.hardcor.pl
~kopernik sooplementacji~

Bądź silnym i niezłomnym, aby umocnić słabość tych, którzy się chwieją.

28:06:42:12
That is when the world will end.
Specjalista -

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.