Pytam w imieniu, kolegi który startuje w boksie amatorskim. 2 tygodnie temu skończył jeść animal staka, zawody ma za 2 tygodnie. Moje pytanie jest: czy animal stak jest dozwolony w boksie amatorskim?? jeśli nie to jaka jest wykrywalność tego suplementu??
Kulturystyka zaczyna się tam gdzie kończy się budowanie masy!!!
Bokser, a daj mi przykład AMATORSKIEJ(bo o taką pytał założyciel tematu) gali boksu na poziomie dajmy na to wojewódzkim(dla ułatwienia może być nawet jakaś liga MT/K-1) z ostatniego półrocza na której pobierane były jakieś próbki od zawodników?
Tylko nie poruszaj proszę tematu zawodów o charakterze międzypaństwowym.
Akurat w naszym kraju, ładowanie kasy i to na badanie amatorów nie jest wpisane w plan zawodów.
Hart ducha i siła woli
1264793291000
Mordarca
Wysłana - 29 stycznia 2010 21:36
przed testem antydopingowym wystarczy wy[pic zadużo kawy i ju z sie doczepia , sam tak miałem :P A koksów nie wykryja bo mocz badaja . A do głupot sie czepiaja:P
Dlatego pytam jak to jest w przypadku boksu amatorskiego??!!
Kulturystyka zaczyna się tam gdzie kończy się budowanie masy!!!
Pozdrawiam TOBY
1264853573000
Lady M www.fight24.pl
Wysłana - 30 stycznia 2010 14:40
TOBY - sprawdź sobie jego skład, a następnie wyszukaj na stronie, którą Ci podałam, czy zawiera substancje niedozwolone. nie wiem, czy PZB opublikował swoją liste środków zakazanych, ale można przyjąć z prawdopodobieństwem bliskim 1, że opierają sie na tej międzynarodowej liście ogłoszonej przez COMS
"No matter your goal, achieving it always starts with belief - do not underestimate the strength within."