Temat został odczytany 628 razy
słowa kluczowe: aminokwasy 
Autor

aminokwasy..

Ampuł

Wysłana - 19 lipca 2010 08:59    Edytuj Cytuj
Witam
mam zamiar kupic aminokwasy z treca jakies..
Przyjrzalem blizej sie aminokwasa amino max 6800 320 tab z tego co pisze trzeba brac 8 dziennie wiec wychodzi to troszke ponad 5 tygodni..i moje pytanie czy są jakies dobre aminokwasy ale tylkow tabletkach ktore by mogly straczy na 6 tygodni z groszami??
i drugie pytanie z tego co wyczytalem 8 tabletek po treningu wiec ok
w dni nie treningowe 2 razy po 4 tab ale 30 minut przed posilkime w tym problem pracuje i z posilkami jest roznie wiec nie zawsze moge to trzymac ze 30 minut przed czy jak wezne przed posilkiem poprostu bedzie zle??
dzieki za odpowiedz

BO Świat Jest Zbyt Duzy Zeby Byc Małym

MrPapaj T. Lech

Wysłana - 19 lipca 2010 10:36    Edytuj Cytuj
w takim razie bierz sobie przed tymi posiłkami które jesz w domu np.śniadanie,kolacja.A jeżeli chodzi o długość na jaką wystarczają aminokwasy w tabl.to Amino Whey System i Amino 4500 wystarczają na miesiąc.P.S.nie możesz brać tylko pod uwagę na ile starczają aminokwasy,ale czy są dobre,a brać je powinieneś cały czas.
Znawca -

Ampuł

Wysłana - 19 lipca 2010 11:25    Edytuj Cytuj
wiem wiem..czyli przed posilkiem od razu moge brac??nie musze czekac tych 30 minut przed?? i czy te amino max 6800 sa dobre??

Nitroman Trec Nutrition

Wysłana - 19 lipca 2010 14:57    Edytuj Cytuj
Są to dobre aminokwasy których bazą jest hydrolizowany izolat serwatki, spokojnie możesz je wrzucić przed posiłkami z 5-10 min. przed posiłkiem.
Znawca -

MrBRUS Hi-Tec Nutrition

Wysłana - 19 lipca 2010 15:01    Edytuj Cytuj
Ja uważam że minimum na 20 minut przed posiłkami,właśnie już na pusty żołądek-czy są dobre?? dobre tylko małe stężenia za to masz w tym wszystko-minimalnie większe dawki niż polecają i będzie git

KULTURYSTYKA znaczy coś więcej!!!
Znawca -

MrPapaj T. Lech

Wysłana - 19 lipca 2010 15:36    Edytuj Cytuj
Ja staram się brać około 20-30 min. przed,ale jak zapomnę to biorę i 5 min.przed posiłkiem:)
Znawca -

Ampuł

Wysłana - 21 lipca 2010 15:34    Edytuj Cytuj
czyli moge smialo po treningu 8 kaps a w dni nietreningowe 4 przed sniadaniem i 4 przed obiadem np? chwile przed albo jakies 10 minut..

Nitroman Trec Nutrition

Wysłana - 23 lipca 2010 12:38    Edytuj Cytuj
Proponuje brać aminokwasy całodzienne około posiłkowo.
Znawca -

Ampuł

Wysłana - 23 lipca 2010 15:46    Edytuj Cytuj
hm jak calodziennie na opakowaniu psialo ze po treningu 8 a w dni nie treningowe 2 razy przed posilkami

Matellka Trec Team

Wysłana - 23 lipca 2010 15:58    Edytuj Cytuj
brane przed posiłkami poprawiają ich przyswlajność. napwno jednak warto dorzucić extra porcję potreningowo. zgadzam się z Nitro, ze poza porą potreningową należy je przyjmować okołoposiłkowo.

pawelmarek

Wysłana - 10 października 2010 11:28    Edytuj Cytuj
Pierwszy post więc witam Wszystkich !

Nie zakładam nowego tematu, zapytam tu. Czy mogę przyjmować aminokwasy po treningu z odżywką typu carbo ?

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

aminokwasy..

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.