Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

aeroby z samego rana a katabolizm?

Xawier

Wysłana - 18 kwietnia 2002 21:35    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

a wiec sa dobre z samego rana przed sniadaniem czy nie? Czy maja wplyw na katabolizm?

POW * MIA
Bring them home!!!

Farmaceuta - Technik

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 20 kwietnia 2002 10:39 
W większości przypadków polecamy:

ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł
SFD - SFD Complete Protein Plus

CENA: 39.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

SFD

Wysłana - 20 kwietnia 2002 10:39    Edytuj Cytuj
Przyłączam się do pytania. Zadałem je też w dziale trening chyba przy brzuchu. Skoro na tłuszcz przechodzi się po 15 min. biegu na czczo, skąd czerpana jest energia wcześniej, czy nie z białek mięśni?
Pozdrawiam,

Lukx

Wysłana - 21 kwietnia 2002 07:48    Edytuj Cytuj
dlatego lepiej sie zabezpieczyc i zaraz po obudzeniu lyknac HMB i Aminokwaski

pozdrofka
Lukx
http://lukx.cnet.pl

pozdrofka
lukx
[http://www.lukx.com]

Si2uiel ZASŁUŻONY

Wysłana - 21 kwietnia 2002 10:42    Edytuj Cytuj
Po zastosowaniu sie do rady kolegi odnosnie suplementcji bieganie naczczo rzeczywiscie jest najrozsadniejsze. Najszybciej przechodzi sie do czesciowego spalania tluszczu jako zrodla energi. A co do pytania kolegi co spala sie w pierwszych 15 minutach to oczywiscie glikogen. Mamy jego spore zapasy w miesniach (jakies 1600g) wiec nawet biorac pod uwage ze jego zapasy sa mocno uszczuplone po nocy to i tak wystarczy na 15 minut biegu przy ktorym srednim tempem spalamy jakies 250 Kcal co daje 80-90 g ww. Uwazam ze mozna biegac bez obaw oczywiscie jak juz wspomnialem przy zastosowaniu takiej suplementacji o ktroej wspomnial poprzednik.

A great flame follows a little spark

"...a jakie plany mialem... ze bedzie jedyny... a potem powiedzialem sobie... przeciez moge zrobic 2... a potem... przeciez moge zrobic 2 masowe i 1 wycinkowy... a potem... ahh..."
Specjalista -

Arcio

Wysłana - 21 kwietnia 2002 14:17    Edytuj Cytuj
Właśnie po to ćwiczy się na masę, żeby potem, przy rzeźbie, można było się liczyć z utratą mięśnia. Myślę, że największy nacisk trzeba położyć na ilość białka w diecie. A widoczne efekty (np. po mięsiącu) dają aeroby po przynajmniej godzinie rano na czczo (najlepiej z ECA).
Ja ide na rzeźbe od 1 maja

Narazie!

3-majcie się!!!

SFD

Wysłana - 21 kwietnia 2002 14:28    Edytuj Cytuj
Thx Si2uiel.
Tylko co jak ktoś tak jak ja nie stosuje suplementów (jedynie wit.C,E i Mg), pewnie trochę mięśnia się spali.
Dzisiaj rano byłem pierwszy raz tak biegać. Było cool, tylko teraz jestem trochę dobity.
Pozdrawiam.

1GIRL

Wysłana - 21 kwietnia 2002 19:59    Edytuj Cytuj
wszysto ok ale czy ECA na czczo to rozsądne?
Drugie pytanko to co wziąć rano przed aerobami czy l-karnityna ma sens?

1GIRL

1GIRL

Si2uiel ZASŁUŻONY

Wysłana - 21 kwietnia 2002 20:36    Edytuj Cytuj
Moim zdaniem ECA wogole bardzo zly wybor. Zgadzam sie ze NIC nie spali tak tluszczu jak wlasnie termogeniki ale one naprawde daja silne efekty uboczne, jesli nie po miesiacu to po kilku latach dadza o sobie znac przerostem prawej komory serca + MEGA cisnieniem. Wiem ze narazie jak jestesmy mlodzi malo nas to obchodzi ale wierzcie mi ze takie efakty daje polaczenie Efedryny,aspiryny i kofeiny. To taka amfetamina o przedluzonym dizlaniu. A co do drugiego pytania to nie uwazam zeby branie L-karnityny bylo sensowne, moim zdaniem dziala ona bardzo slabo, chyba ze twoje ranne wysilki sa dlugotrwale (2-3 h) wtedy L-Karnityna rzeczywisce pomaga, ale nie zmienia to faktu ze powoduje efekt jojo. Wybieraj sama.

"...a jakie plany mialem... ze bedzie jedyny... a potem powiedzialem sobie... przeciez moge zrobic 2... a potem... przeciez moge zrobic 2 masowe i 1 wycinkowy... a potem... ahh..."
Specjalista -

1GIRL

Wysłana - 22 kwietnia 2002 09:38    Edytuj Cytuj
SOG DLA CIEBIE -WIELKIE DZIEKI- I POZDRAWIAM

1GIRL

1GIRL

Si2uiel ZASŁUŻONY

Wysłana - 22 kwietnia 2002 14:53    Edytuj Cytuj
Nie ma za co. Pomagajac Tobie pomagoam sobie : mnie tez zalezy zeby jak najwiecej zgrabnych dziewczat chodzilo po ulicach, zwlaszcza latem :)

Specjalista -

SFD

Wysłana - 22 kwietnia 2002 18:53    Edytuj Cytuj
Z tego co piszecie, najlepiej jest cwiczyc aeroby na czczo, ale jak dlugo mozna zwlekac z tym treningiem i co zrobic jezeli juz zaczyna burczec w brzuchu?

pozdrawiam

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

aeroby z samego rana a katabolizm?

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.