Specjalista w dziale "Odżywki i suplementy" 9 kg czystej masy mięśniowej w 2 tygodnie - allegrowicze nie wierzcie w takie bzdury
Ekspert -
1193150232000
sidzej
Wysłana - 23 października 2007 16:42
czyli zamiast aakg w nietrenigowe dac mono 5g tak ja pisza czy tylko rano a reszte dnia na sucho?
1193150545000
jabolcokk A.Jabłoński
Wysłana - 23 października 2007 16:49
Dzień Treningowy Rano - 5 gram mono Przed Treningiem - AAKG zalezy jakies masz cos koło 5-6 kapsułek Po Treninigu - 5 gram mono i mozesz dodac 4 kapsułki AAKG
Dzień Nietreningowy Rano - 5 gram mono Popołudniu/Wieczorm - 5 gram mono -- tej opcji nie musi być
AAKG tylko w okoicach treningu dawaj
Zmieniony przez - jabolcokk w dniu 2007-10-23 16:50:06
Co a po co ma brac ?? jaki skutek uboczny co ty piszesz fakt ze jak ma dużo tego to moze brac ale co pompa to skutek uboczny ? to ze tam lepszy transport substancji odzywczych jest to własnie mniej wiecej przez ta pompe o co ci chodzi
King_Odin -- hehe jednoczesny atak
Zmieniony przez - jabolcokk w dniu 2007-10-23 17:21:26
jedynie co jest fajne w przerwach miedzy cyklami na kreatynach to jabłczan cytruliny aby odnowić produkcje własnej kreatyny szybciej
AAKG jest źródłem argininy do syntezy kreatyny i tlenku azotu; kwas alfa ketoglutarowy (alfa ketoglutaran) hamuje katabolizm argininy, więc z AAKG arginina jest lepiej wykorzystywana, niż z formy wolnego aminokwasu; ten kwas wpływa również na synstezę GTP, który jest niezbędny do działania tlenku azotu.
Jabłczan cytruliny jest źródłem cytruliny do syntezy tlenku azotu, która przemienia się w NO dłużej od argininy, więc daje też dłuższy wzrost NO w organizmie; cytrulina jest też prekursorem kreatyny ( stymulację synteze endogennej kreatyny, która po kuracji kreatynowej jest zahamowana czyli przyspiesza jej produkcje) kwas jabłkowy (jabłczan) dziła identycznie, jak kreatyna (transportuje ATP), tyle że nie w formie fosfokreatyny, ale fosfoenolopirogronianu; jabłczan transportuje ponadto GTP, który, jak pisałem, jest niezbędny do działania tlenku azotu.
Ale te reklamy pięknie brzmią
Zmieniony przez - jabolcokk w dniu 2007-10-23 17:36:59