Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 7301 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Odżywianie
a co z dieta w szkole??? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: dieta szkole
Autor "a co z dieta w szkole???"   

cell pump
 Wysłana - 19 marzec 2006 19:27        | zgłoś naruszenie regulaminu

witam.mam maly problem z dieta. poniewarz dlugo jestem w szkole (czasem od 8 do 17) i nie wiem co wtedy jesc!! a sam chleb nie jest wskazany,i jak uzupelnic diete w bialko :/ przeciez nie bede nosil ze soba tunczyka albo twarogu :/ macie moze jakies pomysly ?? wiem ze nie tylko ja mam ten problem!

masa.!.

przyznaj SOG'a

winyl
 Wysłana - 19 marzec 2006 19:35      [zgłoszenie]

juz był taki temat i wyszło z niego że nie jest przypałem nośić do szkoły pojemniczek z ryżem lub kaszą

....::pozdro::....
...WiNyL...

przyznaj SOG'a

MJR128
 Wysłana - 19 marzec 2006 19:49      [zgłoszenie]

Masz dwie opcje:
1. Rzucić szkołę;
2. Rzucić ćwiczenia

No dobra teraz na serio. Weź sobie załatw jakiś łądny szczelny pojemnik, weź łyżkę i możesz zajadać w szkole, to co ci tam brakuje.

przyznaj SOG'a

cell pump
 Wysłana - 19 marzec 2006 21:41      [zgłoszenie]

nom musze tak zrobic :)!! glownie chodzi mi o bialko,bo z ww nie ma tak zle!rano owsianka, w szkle chleb razowy a po szkole jakas kasza... a do szkoly bym wziol jakas salatke z tunczyka lub twarozek :) mam jeszcze jedno pytanko : bo slyszalem ze w jednym posilku nie powinno sie laczyc bialka i ww czy to prawda ?? bo ja rano zajadam platki i go tego odzywka bialkowa!czy to blad???

masa.!.

przyznaj SOG'a

bambochaaa
 Wysłana - 19 marzec 2006 22:08      [zgłoszenie]

nie powinno się lączyć TŁUSZCZU I WĘGLOWODANÓW

a co do diety w szkole to ja wychodze z domu o 6,00 a czasem wracam nawet o 19,00 i jem chleb razowy z polędwicą sopocką, a twaróg, rybki itp zjadam jak jestem w domu

przyznaj SOG'a

cell pump
 Wysłana - 19 marzec 2006 23:04      [zgłoszenie]

tylko ze puzniej w domu bym musoal zjest twarog,tunczyka, odrzywke bialkowa , kasze,troszke za duzo by tego bylo!! jeszcze puzniej kolo 2 godz zabiera mi trening.wiec chyba wezme cos do szkoly :)

masa.!.

przyznaj SOG'a

yupie_girl
ZASŁUŻONA
 Wysłana - 19 marzec 2006 23:05      [zgłoszenie]

a ja nosze czasem i 3 pojemniki ze soba i ze 2 bidony i wode i suple i ciuchy na dwa treningi i jem w szkole, tramwaju, na ulicy w sklepie i zyje

Pozdr.

Zmieniony przez - yupie_girl w dniu 2006-03-19 23:06:23

:)

przyznaj SOG'a znawcy

k3ho
 Wysłana - 19 marzec 2006 23:14      [zgłoszenie]

2 godziny treningu to za duzo
yupi na serio wyciagasz pojemnik w tramwaju? respekt

Kochaj rodzine, badz silnej wiary, badz inny od innych;-)
[*******/w12l] klikać!
[*******/w12n] dieta wcale nie musi byc droga
[*******/w12k] odz. w sw

przyznaj SOG'a ekspertowi

wylliam
ODCHUDZANIE
 Wysłana - 20 marzec 2006 00:03      [zgłoszenie]

ja na początku się LEDWO w 3 godz. mieściłem
a 2 to nie jest tak masakrycznie dużo, jeśli np. jeszcze brzuch się robi, pogada trochę itp
do szkoły chleb razowy z szynką + owoc i bajer

"Jak kraść, to miliony.
Jak ruchać, to księżniczki"

przyznaj SOG'a ekspertowi

Weelies
 Wysłana - 20 marzec 2006 00:12      [zgłoszenie]

... no ja to kiedyś byłem tak nakręcony że np obłuskiwanie jajek z łupiny w miejscach ppublicznych nie było dla mnie żadnym problemem (dzisiaj estetycznie w przestrzeni międzyludzkiej mnie to razi)
Ludzie patrzyli na mnie jakbym prosto z gospodarstwa do stolycy przyjechał.

Ale ładny pojemniczek to świetna sprawa. Gotujesz full makaronów lub nastawiasz full ryżu w mikrofali i masz bazę na 2 - 3 dni. Potem porcyjka makaronu + 2puchy tuńczyka, troche soli curry, czasem jajko, pomidory i masz gotowe cudeńko którym się 1: najesz smacznie 2: odżywisz baniaki 3: będziesz coraz bliżej sukcesu

przyznaj SOG'a

Methos
 Wysłana - 20 marzec 2006 08:45      [zgłoszenie]

pamietam... jak zaczynałem z dietką na uczelni (gdzie spędzam wszystkie weekendy od rana do wieczora)

kiedy wyciągałem pojemnik np. z sałatką z ryżu i kurczaka na uczelni i zajdałem łyżką na przewie, to pierwsze reakcje ludzi, były takie -> lub ->

ale po casie było już normalnie... po prostu trzeba otoczenie do tego przyzwyczaić...

Bogowie słownik :
[http://www.insomnia.pl/Bogowie_%2D_s%C5%82ownik-t154889.html]
Religie i sekty
[http://www.insomnia.pl/G%C5%81%C3%93WNE_RELIGIE_i_SEKTY_naszych_czas%C3%B3w-t156959.html]

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 9 stron.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

a co z dieta w szkole???

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

<< Pomocy / Dieta na mase...ile WW na KG ciala? ? >>

Podobne: Zbilansowana dieta redukcyjna | ZBILANSOWANA MASOWA DIETA | [ART] CO JEŚĆ GDY JESTEŚMY W SZKOLE/PRACY? strona 1 i 20 | ART. CARB CYCLING - dieta dla endomorfików, a może nie tylko.... | Właściwa dieta sposobem na trądzik | Pomocy !! Jaka dieta i jak ćwiczyć żeby schudnąć

Warto przeczytać: kluby walki sulęcin | zdjecia efektow | fat burner nadcisnienie | VPX NO SHOTGUN 644g efekty | fat burner czy podnosi cisnienie | treinng | obrzęk kości | priorytet zastępczy na klatke | jp outlaw | jpoutlaw | outlawjp | thermo line2 olimp | mokraania | mokra ania | choroba Osgud schluttera | iPhon | choroba Osgood schluttera | macie jakies suple do sprzedania | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL