Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 9954 razy
słowa kluczowe: dieta  szkole 
Autor

a co z dieta w szkole???

Mr Kleks

Wysłana - 04 września 2007 22:05    Edytuj Cytuj
też jestem w LO i to nie byle jakim. a spokojnie daję radę pogodzić parę spraw :)

Mishacheq

Wysłana - 05 września 2007 14:52    Edytuj Cytuj
Uloz sobie grafik zajec po szkole i wszystko bedziesz mial poukladane i chodz spac o 22, nawet jezeli nie zdazysz sie nauczyc. Jezeli tak bedzie to nastal budzik na godzine wczesniej nawet na 5 i wtedy sie doucz.

npp

Wysłana - 05 września 2007 15:14    Edytuj Cytuj
Nie ma sie co obnosic z pojemnikami jak sie jest sucharem.

Bedziesz mial ze 100kg na wadze to sobie wyciagniesz pojemnik i sie mozesz wszystkim smiac w twarz bo co ci zrobia? Nawet sie nie popatrza bo sie beda bali.

Sam nosze pojemniki 2-3 do szkoly ale zawsze ide z kumplem tam gdzie jest najmniej ludzi i jemy. Chociaz jestem juz w ostatniej kalsie liceum to i tak nie zwracam na siebie uwagi pojemnikami.

Masz mozliwosc zjesc gdzies w spokoju z dala od ludzi to tak rob.

Zmieniony przez - npp w dniu 2007-09-05 15:14:52

serfF

Wysłana - 05 września 2007 18:11    Edytuj Cytuj
mówicie ze nic się nie stanie jak wyciągnę pojemnik z żarciem? juz raz tak zrobiłem hehe spróbujcie wyciągnąć kurczaka z ryżem w 30 osobowej wygłodniałej grupie studentów mowie wam ciekawe przeżycie a tak poważnie to podchodzili do mnie żeby spróbować i każdemu smakowało, nikt się nie śmiał tylko qrwa wyjadali mi kuraka

hrrrrrr

Mr Kleks

Wysłana - 05 września 2007 18:16    Edytuj Cytuj
ja niestety JESZCZE jestem sucharem :P
a gdzie idziesz z kolegą ? może mi powiesz, bo ja w szkole takowego miejsca znaleźć nie mogę ;/

OrzelCT

Wysłana - 05 września 2007 20:27    Edytuj Cytuj
Kleks- Nie widze w tym problemu ja na przyklad w mojej szkole mam tak ze co lekcje zmieniamy lokalu a wiec zawsze mam plecak przy sobie. Gdy tylko jest jakas przerwa: biegne do WC z plecakiem(zazwyczaj sa bardzo czyste), zamykam sie, siadam na klopa, i wcinam tunczyki czy kurczaki w kiblowym zaciszu xD

Im wiecej potu na treningu , tym mniej krwi na ringu...

Mr Kleks

Wysłana - 05 września 2007 20:49    Edytuj Cytuj
<lol> smacznego
ja obecnie wcinam perfidnie siedząc na parapecie na korytarzu xD
ale of korz wolałbym nie robić tego wśród tłumów tak jak teraz. wszyscy gały wlepiają - i choć mam ich głęboko w ... właśnie :D to mimo wszystko utrudnia mi to jedzenie. ostatnio zacząłem chodzić na stołówkę na przerwach nieobiadowych. rozwiązanie nie najgorsze jeśli chodzi o pierwszy posiłek. niestety drugi dalej na korytarzu.

o kiblu myślałem, ale stwierdziłem, że zapachy oraz jego czystość nie pozwolą na to żeby cokolwiek przeszło mi przed gardło.

na razie pozostaje mi zaszywać się w ciemny kont na przerwie

Mishacheq

Wysłana - 05 września 2007 20:52    Edytuj Cytuj
Ja wole usiasc sobie na ławce w szatni albo na drugim pietrze gdzie rzadko kto przechodzi czasem sie wezmie kogos dla towarzystwa, on wcina bułke a ja ryż i kuraka. Najlepiej to znalezc kogos kto tez bedzie jadl tak jak ty i bedzie git.

Zmieniony przez - Mishacheq w dniu 2007-09-05 21:07:02

serfF

Wysłana - 07 września 2007 17:33    Edytuj Cytuj
OrzelCT rozebales mnie dalbym soga ale niemam abonu, ja rozumiem ze mozna sie wstydzic ale zeby az tak RESPEKT

hrrrrrr

Punani

Wysłana - 08 września 2007 13:23    Edytuj Cytuj
lol ja to mam w dupie jem gdzie popadnie byle o odpowiedniej porze, jak ludzie patrza to pewnie glodni i tyle . moja ex chodzi do szkoly zywieniowej 4letniej i dopiero w 4 klasie ucza sie dietetyki. mowi ze do 3 klasy wszyscy kromki a w 4 wszyscy pojemniki a w nich salatki ryze tunczyki itp . ciekawe czemu ?

Odpowiedzi jest na 9 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

a co z dieta w szkole???

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  9   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.