Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 932 razy
słowa kluczowe:
Autor

a6w czy abs II

Lukix33

Wysłana - 22 listopada 2009 11:01    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam
mam pytanie jakie ćwiczenie jest lepsze i daj lepsze efekty abs czy a6w (fatu prawie nie mam)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 22 listopada 2009 11:25 
W większości przypadków polecamy:

Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł
Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

maciekvas

Wysłana - 22 listopada 2009 11:25    Edytuj Cytuj
abs

Jak pomoglem nie badź żur daj sog'a

wirda Bushido24.pl

Wysłana - 21 grudnia 2009 16:29    Edytuj Cytuj
Nie robiłem ABS II, jednak robiłem A6W co prawda nie skończyłem (zabrakło mi 3 dni) bo nie miałem czasu, ale mogę polecić właśnie A6W, ja czułem dużą różnicę jeśli chodzi o wzmocnienie mięśni brzucha.

Moderator Działu - Style Tradycyjne

_Myron_

Wysłana - 23 grudnia 2009 20:27    Edytuj Cytuj
ABSII!!!!!
Jeżeli jestes początkujący to i tak nie dasz rady wykonać całego A6W.
ABS jest IMO skuteczniejszym treningiem, szybszym i sam ustalasz sobie poziom zaawansowania

doni2401

Wysłana - 26 grudnia 2009 22:07    Edytuj Cytuj
Wykonywałem oba treningi i mogę powiedzieć, że A6W jest do dupy, a co do ABS'a to mogę stwierdzić - daje mocno popalić w kość.:)

Zmieniony przez - doni2401 w dniu 2009-12-26 22:08:32

Daniellew

Wysłana - 27 grudnia 2009 20:28    Edytuj Cytuj
A jak robiłeś abs II to tylko jedną serje czy kilka ja robię 8 poziom 1 serię tyle styka czy to mi raczej gówno da ?

_Myron_

Wysłana - 27 grudnia 2009 22:05    Edytuj Cytuj
Zawsze się robi jedną serię...
Jesteś na 8 poziomie? A wykonujesz to tak jak trzeba? Respect

Amu

Wysłana - 11 stycznia 2010 08:44    Edytuj Cytuj
a6w - poleciłbym osobom z wysokim poziomem bf / cel spalenie tkanki tluszczowej;
ABSII - niski poziom bf/cel rozbudowanie mięśni brzucha;

Czyli dla Ciebie zdecydowanie ABSII. Bardzo fajny trening, daje ostro po dupie/ po każdej sesji czuje ostre palenie mięśni brzucha:)

Pozdrawiam

CRY & DIE

_Myron_

Wysłana - 11 stycznia 2010 09:11    Edytuj Cytuj
Nie pomieszałeś? Ktoś z wysokim bmf nie wykona a6w, a w absII masz różne poziomy intensywności itd IMO abs jest lepszym treningiem, poniewaz nawet początkujący może go wykonywać od poziomu pierwszego idąc w górę

Amu

Wysłana - 11 stycznia 2010 10:09    Edytuj Cytuj
Nie pomieszałem. Mojej 46 letniej mamie poleciłem a6w gdyż dziewczyna chce zgubić troche fatu i mieć wąską talie. Mama z treningu jest bardzo zadowolona. Osobiście uważam że ten trening jest idealny do osiągnięcia tego celu. Sam natomiast ćwicze ABS II gdyż moim celem jest zbudowanie dużych i silnych mięsni brzucha(a6w tutaj nie daje rady/przybnajmniej w moim wypadku).

"Ktoś z wysokim bmf nie wykona a6w"-to już zależy od determinacji i chęci osiągnięcia załozonego celu. Najlepiej to leżeć w łóżku wdu.piać batony i łykać cudowne tabletki które same zajmą się spalaniem tłuszczu.

CRY & DIE

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.