Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 77202 razy
słowa kluczowe: efekt  brzuch  pomoc 
Autor

a6W efekt,brzuch.Pomoc

Inverness

Wysłana - 27 grudnia 2006 23:26    Edytuj

Sprawdź swoje BMI

Ćwiczyłem a6W,doszedłem do połowy,ale zachorowałem i zacząłem od nowa,teraz jestem na 20 dniu.Fotka druga robiona jest od razu po treningu,więc mięśnie są "napompowane" i bardziej widoczne :)
Mam prośbę,co mam robić żeby mięśnie były widoczne nie tylko po intensywnym treningu.Jak mam zgubić warstwę tłuszczyku która skutecznie zasłania mięśnie brzucha.
PS.
Zainstalowałem Mozilla,ale dalej niewidzę fotek,jeżeli możecie to pomórzcie też w tej kwestii

Zmieniony przez - Inverness w dniu 2006-12-27 23:32:16

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 28 grudnia 2006 00:15 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

dark123

Wysłana - 28 grudnia 2006 00:15    Edytuj
Też robiłem a6W...przerwałem gdzieś w połowie może trochę dalej. Było ciężko, ale ja zrezygnowałem akurat wtedy z braku czasu... Efekty już wtedy były. Co do twojego problemu to myślę że samo zrobienie systemu nie wystarczy. System wyrobi ci mięśnie, ale nie spali nadmiaru tłuszczu. Musiałbyś robić ten system chyba ze 3 razy, przynajmniej ja tak uważam. Nie opierdzielałęm się, mięśnie podrosły, ale tłuszczyk i tak był. Dlatego moje zdanie jest takie. Ćwicz system, a później regularnie rób brzuszki do tego zero tłustego jedzenia i może za 0,5 roku zniknie tłuszcz. A na łatwiznę łatwiej spalisz tłuszcz używając Thermal Pro - luknij na test Saiba

od dzisiaj będę używał słów mijam się z prawdą zamiast kłamałem

B-REAL www.fight24.pl

Wysłana - 28 grudnia 2006 00:26    Edytuj
ale optymistycznie... 0,5 roku...

Niech zrobi sobie diete, silownia+HIIT/aeroby i beda rezultaty. Spalacz tylko zwiekszy efekty co nie oznacza ze jest to sposob "na latwizne"
Znawca -

dark123

Wysłana - 28 grudnia 2006 01:02    Edytuj
Zgadza się ale niektórzy bez czegoś takiego prawie nigdy nie osiągną kaloryfera (niestety mam na myśli też siebie) Wiem że musiałbym tyrać jak wół...a nie mam niestety takich możliwości, i nie chodzi tu o zapał, ale o czas i inne czynniki zewnętrzne (choroby i inne nieprzewidziane wydarzenia).
Dlatego myślę, że łatwiej jest normalnie ćwiczyć i do tego thermala sobie dorzucić. BTW moim celem jest teraz załapanie masy mięśniowej a nie wysuszanie się. A jak większość wie baaaaaardzo trudno jest łapać masę mięśniową i robić kaloryfer...

Kryzbi89

Wysłana - 28 grudnia 2006 11:11    Edytuj
ale przecież efekt jest dobry Ty już tam nie masz co spalać. Mi sie zmiena bardzo podoba. Troszke tłuszczyku aż tak nie psuje efektu...Chyba, że chcesz robić furore na plaży to co innego..

dark123

Wysłana - 28 grudnia 2006 14:29    Edytuj
Każdy chce zrobić furorę na plaży !!!

Inverness

Wysłana - 28 grudnia 2006 15:36    Edytuj
Jakie inne produkty oprócz Thermal Pro,byłyby wskazane w moim przypadku.No i co to jest test Saiba,nie znalazłem na stronce :/
Ćwiczenia HIIT,to z przeplatanym tętnem (trucht,sprint)

dark123

Wysłana - 28 grudnia 2006 15:40    Edytuj

xyzabcd1

Wysłana - 28 grudnia 2006 18:45    Edytuj
Proponuje abyś zaczął biegać codziennie po 5 km pływanie tez dobrze robi.Efekt murowany

kacper

Inverness

Wysłana - 28 grudnia 2006 23:30    Edytuj
Dzięki wielkie za odpowiedzi.
Jeżeli chodzi o bieganie to biegam 2x w tygodniu,niedługo skończy się remont basenu w mojej mieścinie więc trochę się popływa :)
Przejrzę odżywianie i niedługo wrzucę coś od siebie do ocenki,mile widziana pomoc jeżeli chodzi o ułożenie diety.
Pzdr,jeszcze raz wielkie dzięki.

Zmieniony przez - Inverness w dniu 2006-12-28 23:35:38

proinaczej

Wysłana - 20 października 2010 16:42    Edytuj
Witam. Jestem na 13 dniu robienia a6w. Jak na razie efektów nie ma i trochę mnie to zraziło, gdyż na internecie jest kilka fotek, których autorzy po 14-18 dniach mają dość zadowalający efekt. Stąd moje pytanie: czy warto w ogóle tracić czas? Tutaj zdjęcie:http://img508.imageshack.us/img508/9012/sdc16486.jpg
Jak sami widzicie nie ma żadnych efektów :( Co z tym zrobić? Z góry dzięki.

Zmieniony przez - proinaczej w dniu 2010-10-20 16:43:05

Zmieniony przez - proinaczej w dniu 2010-10-20 16:44:04

Przegląd tygodnia | Temat zamknięty

a6W efekt,brzuch.Pomoc

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.