witam wszystkich potrzebuje pomocy czy ktoś wie gdzie sa dobre kluby TAEKWONDO w ŁODZI?? bardzo tego potrzebuje wjec jesli byłby ktoś miły mi pomuc to z góry dziękuje
Noto i ja dodam coś odsiebie http://www.tkd.info.pl/ <------ moim zdaniem najlepszy klub TKD w Łodzi
Zmieniony przez - MARCEL536 w dniu 2006-06-27 02:46:54
"BÓG (+ JPII)--------------------HONOR-------------------OJCZYZNA" ================SFD FIGHT CLUB=============== "Chciałem by Warszawa była wielka (...) i dziś widzę ją wielką"
1151368860000
GizmoTKD Bushido24.pl
Wysłana - 27 czerwca 2006 08:06
Hm. "Najlepszy" to bardzo pojemne określenie. Nie mówię że tak nie jest, ale mógłbyś to jakoś umotywować - poza osobistą sympatią?
1.Napisałem "moim zdaniem"-więc niekażdy musi się ztym zgadzać 2.Zapomniałem dodać ,że chodzi mi o ITF i to pewnie rozwieje pewne wątpliwości (z PUT-em niemiałem dotąd stycznośći więc się niewypowiadam a WTF to dlamnie poprostu komedia więc ten temat odrazu odpada w przedbiegach) 3.Codo osobistych sympatii to trochę się zgadza bo znam trenerów ztego klubu ,ale dzięki temu ,ze ich znam mogę właśnie wypowiedzieć się natemat ich kompetencji wtym sporcie i napisać ,że są według mnie najlepszym ITFowskim klubem w Łodzi (inne też znam więc myślę ,że mogę tak stwierdzic)
"BÓG (+ JPII)--------------------HONOR-------------------OJCZYZNA" ================SFD FIGHT CLUB=============== "Chciałem by Warszawa była wielka (...) i dziś widzę ją wielką"
1151483891000
GizmoTKD Bushido24.pl
Wysłana - 28 czerwca 2006 10:55
Spoko. Ja się ani zgadzam, ani nie zgadzam, bo akurat żadnego klubu ITF w Łodzi nie znam, a i WTF raczej ze słyszenia i z kontaktów z trenerami. Po prostu nawykowo tak reaguję, jak ktoś o czymś pisze, że jest najlepsze - pytam o kryteria