Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

(koszykówka) czy nie za późno?

qwerty5

Wysłana - 25 września 2007 01:20    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Mam juz 18 lat i niestety dopiero teraz zainteresowałem się koszykówka... wczesniej niemal wogle w nią nie grałem... i pytanie czy sa jakieś szanse zeby nauczyć się grać na przyzwoitym pozimie? Wiem, że na wpełni profesjonalną gre szans już nie ma bo zaczynając trening w tak późnym wieku... nie da się tego osiągnąc, ale czy regularnie cwicząc są szanse na uzyskanie poziomu przynajmniej sredniego? I proszę o kąkretne wypowiedzi jak ktoś chce się ponabijać to odpuście odrazu. Dodam, że jestem wysoki... i dośc celnie rzucam.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 25 września 2007 07:04 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - T-100

CENA: 89.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

wikt SZ i ISO

Wysłana - 25 września 2007 07:04    Edytuj Cytuj

No jak to mówią... na naukę zawsze jest czas...

Myślę że przy regularnym treningu jest to bardzo prawdopodobne

W życiu znam się na dwóch rzeczach: na pokerze i na ludziach, dlatego nie przegrywam...
Znawca -

Piorunos

Wysłana - 25 września 2007 10:38    Edytuj Cytuj
Jak sie okaże ze masz do tego jakis mozliwy talent to cos tam sie nauczysz grac ale fakt to pozno juz jest ale do normalnego pykania na boisku z kumplami spoko mozesz smialo probowac.
Co znaczy dla Ciebie okreslenie dosc wysoki ??? :)A zreszta jak bedziesz sobie pykal amatorsko z kumplami to i tak nie ma to jakiegos duzego znaczenia.

P.S Heh az sie lezka w oku kreci jak sobie przypomne jak przyszedlem na nobor do klubu w wieku 15 lat i myslalem ze jestem mlody po czym uslyszlam od trenera ze w tak poznym wieku to on mnie juz nie ma czasu uczyc rzeczy ktorych sie tam ucza 12 latkowie hehehe.Ale mimo to zobaczyl we mnie jakis potencjal bo zostalem :)

Zmieniony przez - Piorunos w dniu 2007-09-25 10:39:29

qwerty5

Wysłana - 25 września 2007 22:48    Edytuj Cytuj
druga sprawa jak macie jakies filmiki instruktarzowe to podajcie ;] oblookalem troche na video google, ale zawsze sie cos przyda.. i jakies sugestie odnosnie treningu narazie poprostu chodze na boisko i cos tam chce stworzyc ;p ale chetnie poslucham rad kogos kto robi to dluzej ;)

Piorunos

Wysłana - 25 września 2007 22:54    Edytuj Cytuj
Tylko blagam Cie nie zaczynaj sie uczyc zadnych trickow bo tym sposobem nie nauczysz sie grac w kosza.zacznij trenowac poprawna technike rzutu,rzut z wyskoku i dwutakt.Po prostu zacznij od podstaw.

qwerty5

Wysłana - 25 września 2007 23:13    Edytuj Cytuj
Takie mam plany.. najpierw jak najlepiej opanowac podstawy... nauczyc sie bardzo dobrze kontroli pilki... i techniki rzutu...

greku_806 moto.ifd

Wysłana - 28 września 2007 21:54    Edytuj Cytuj
na przyzwoitym poziome to raczej sie nie nauczysz, ale podstawy napewno ogarniesz. Duzo przyjemnosci z grania zycze

[http://www.pajacyk.pl] - Kliknij.

www.fmoto.pl Forum motoryzacyjne, zapraszam!

cygan132

Wysłana - 29 września 2007 08:04    Edytuj Cytuj
No jednak trochę późno zacząłeś myśleć o koszykówce. Jednak nic straconego jeszcze. Również życzę powodzenia

HALA MADRID !!!

qwerty5

Wysłana - 09 października 2007 22:48    Edytuj Cytuj
Muszę się pochwalić, że doslownie zdemolowałem pierwszą piłke ;p .. tyle ze byla to jakas tania pilka musze teraz kupić jakąs poządną... I takie pytanko co lepsze nike czy reebok? PS. czy jezeli kupie pilke ktoran ie wazy tyle ile wynosi oficjalna waga, to potem bede mial klopoty z trafieniem pilka oficjalna?

greku_806 moto.ifd

Wysłana - 10 października 2007 15:31    Edytuj Cytuj
roznice sa niewielkie, nie bedziesz mial klopotow

[http://www.pajacyk.pl] - Kliknij.

www.fmoto.pl Forum motoryzacyjne, zapraszam!

jumaaanji

Wysłana - 13 października 2007 20:53    Edytuj Cytuj
Hehe Gortat zaczął trenować w wieku 17 lat a teraz jest w NBA, ale on ma warunki...

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

(koszykówka) czy nie za późno?

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.