Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Autor

jak ulozyc cykl?????? Nowy plan Cwiczeń żeby bylo efektywniej

michael25

Wysłana - 13 marca 2010 19:23    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam wszystkich.
Moje pytanie dotyczy cyklu mam 50ml Boldenone 15 Prolongatum i 10 Omnadren250 .Chodzi mi o to jakie dawki stosować żeby jak naj lepiej wszystko urosło ???? jak często się kuc i w jakich dawkach ??

Z góry dzięki za odpowiedzi.

Waga: 98

Wzrost: 183

Obwód klatki: nie miezyłem

Obwód ramienia: 44

Obwód talii: nie miezyłem

Obwód uda: nie miezyłem

Obwód łydki: nie miezyłem

Staż na siłowni: 2 lata

Ilość spożywanego białka: 3g/kg

Ilość spożywanych węglowodanów: 7g/kg

Ilość spożywanych tłuszczów: 0,5g/kg

Opis przebytych cykli sterydowych: 100 tab. metanabolu tajlandzkieo

Trening: 4 razy w tygodniu

Cel cyklu: masa i siła

Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: 3 miesiace

Poziom BF%: niewiem

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): niewiem

Stan zdrowia: dobry

Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia: brak

PPM podstawowa przemiana materii: dobra

Wyciskanie leżąc (MAX): niewiem

Martwy ciąg (MAX): niewiem

Przysiad (MAX): niewiem

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 13 marca 2010 20:34 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

lodzianin1 WHITE POWER

Wysłana - 13 marca 2010 20:34    Edytuj Cytuj
dokup prolo i poleć prolo solo lub prolo z metką

Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź
Ekspert -

michael25

Wysłana - 13 marca 2010 22:01    Edytuj Cytuj
a z tego co posiadam na poczatek morze byc jakas dobra kombinacjia oczywiscie dokupie tylko na poczatek co w jaki dzien tygodnia kuc i w jakich dawkach zebym wiedzial jak zaczac

K1pl

Wysłana - 13 marca 2010 22:21    Edytuj Cytuj
nie wymyślaj lodzianin1 ci doradził

jak już sie zdecydujesz to napisz

...wole usiąść,zjeść,bez ciśnień pomyśleć..
Specjalista -

michael25

Wysłana - 14 marca 2010 17:14    Edytuj Cytuj
nie rozumiem zabardzo odpowiedzi waszych przepraszam za to to choc co myslicie o takiej kombinacji jaka ja mysle ze bedzie dla mnie najlepsza poniedziałek 2 ml boldka wtorek 1 ml omki w srode 2 ml boldka w czwartek 1 tescia piatek 2ml boldka i sobota 1 omki a niedziela pszerwe sobie zrobie co wy na to myslicie ???????????? z gory dziekuje za odpowiec

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

jak ulozyc cykl?????? Nowy plan Cwiczeń żeby bylo efektywniej

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.