Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Autor

"Zakochani w muskulach" onet %-)

Zen2008

Wysłana - 16 września 2009 12:21    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

http://zdrowie.onet.pl/1574232,2735,0,1,,zakochani_w_muskulach,fitness.html
Specjalista -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 16 września 2009 12:32 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł
Olimp - Chela MZB Sport Formula

CENA: 41.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

iizziikk

Wysłana - 16 września 2009 12:32    Edytuj Cytuj
no bez przesady

"... Nie ważne czy dobrze, ważne że z efektem..."
Specjalista -

game1988

Wysłana - 16 września 2009 12:37    Edytuj Cytuj
cały czas to samo powielane stereotypy proponuje przeniesc to do działu uroda
Znawca -

SFD

Wysłana - 16 września 2009 13:05    Edytuj Cytuj
100 tabletek " sterydu "

Zmieniony przez - Hauteclair w dniu 2009-09-16 13:10:22

GREGOR_ian SECOND

Wysłana - 16 września 2009 13:29    Edytuj Cytuj
Kolejna zenujaca blazenada.

Mogli by sue postarac i kogos zatrudnic do pisania takich bzdur kto byl przynajmniej pare razy na silowni.

BORN TO WIN.
Ekspert -

skelos

Wysłana - 16 września 2009 13:31    Edytuj Cytuj
hehe no dobra śmiejcie się śmiejcie, ale moja druga połówka, uważa że 3 razy w tygodniu zarezerwowane popołudnie na trening to zdecydowanie za duzo, ciągle mi gdera, że jak nie jestem na siłce to siedze w kuchni i coś pichce , i to w dodatku coś co tylko ja jem, bo ona mięsa nie jada, hehe. a to że szafka zastawiona kolorowymi pudełkami, że pół apteki na jednej z pólek , że cały czas patrzę na zegarek, bo od tego trzeba odstęp zachować, żeby wziąść coś innego że filmu nie można obejrzeć spokojnie razem wieczorem, bo idę żeby porcję twarogu sobie przygotować... że ona kupi wino na wieczór, a ja mówię, ze najwyżej lampkę, bo jestem, na cyklu... a ona, w kółko tylko te twoje cykle
mówię wam, tak naprawdę ciężka sprawa z tym, a co jest w tym najlepsze, że jak żartuję że mogę przestać, to mówi "wiesz... ale ja juz się trochę przyzwyczaiłam, że jesteś taki no.. większy"
ale w sumie to wszystko normalne jeśli chodzi o kobiecą pokrętną logikę

dobrze, że nie jestem kobietą, bo sam bym siebie nie rozumiał

szczur_

Wysłana - 16 września 2009 13:49    Edytuj Cytuj
dzielne pismaki coraz to fajniejsze historie

It's not Revenge, It's Punishment!
Ekspert -

Zen2008

Wysłana - 16 września 2009 14:01    Edytuj Cytuj
lekarstwo jedno brac babe na silownie i tez niech zapyerdala...
Specjalista -

Scorpio93

Wysłana - 16 września 2009 14:02    Edytuj Cytuj
Nie bylem w stanie zdzierzyc powyzej 1 strony, ale po imionach wiadc ze to tlumaczenie z jakiejs angoljezycznej szmiry, nawet samemu im sie nie chce tego wymyslec
skelos zmien babe niech tez troche dupe ruszy z toba na silke zamiast sie obzerac wegetarianska czekolada
zen: w tym samym memencie o tym pomyslelismy

Zmieniony przez - Scorpio93 w dniu 2009-09-16 14:03:13
Ekspert -

jakub14500

Wysłana - 16 września 2009 14:03    Edytuj Cytuj
Zen2008 jeszcze czego. Jedyne miejsce gdzie mogę się zrelaksować nie słuchając pyerdolenia zbędnego :)

Zen2008

Wysłana - 16 września 2009 14:07    Edytuj Cytuj
jakub14500 na Twoj problem zaradza na insomnii... a tu moge Ci powiedziec ze jak Cie baba meczy to zamien na lepszy model, tego kwiatu jest pol swiatu, a trzy-czwarte chooya wartre
Specjalista -

Odpowiedzi jest na 8 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

"Zakochani w muskulach" onet %-)

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.