Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 490 razy
słowa kluczowe: quot  sypię  quot 
Autor

"Sypię mi się łęb"

xXx 222

Wysłana - 21 października 2009 17:48    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witajcie, przejdę od razu do rzeczy... Mam 16 lat i jestem w okresie dojrzewania. Mam problem z łupieżem - już 3 rok z rzędu. Wyraźnie spowodowane jest to chodzeniem do szkoły - dlaczego? Już mówię. Taki znajomy lekarz, którego zapytałem o radę powiedział, że przy dużej ilości nauki - a teraz tak mam - na głowie wytwarza się łój... Każdego wieczora muszę myć głowę, żeby go zmyć bo kiepsko w szkole bym wyglądał. W konsekwencji codziennego mycia głowy włosy stały się słabsze, i zaczęło mi się z głowy sypać. Biorę takie tabletki od tego:"MERZ SPEZIAL Dragees" + codziennie piję dużo nie gazowanej wody. 3 zielone herbatki dziennie no i w miarę chemię ograniczam. Co mogę zrobić, żeby wzmocnić włosy, co z tym łojem? Pomóżcie proszę bo to bardzo uciążliwe. Pozdrawiam.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 21 października 2009 18:07 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Storm

CENA: 135.00zł
Olimp - Chela MZB Sport Formula

CENA: 41.00zł
Peak - Whey Protein

CENA: 149.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Wiliams

Wysłana - 21 października 2009 18:07    Edytuj Cytuj
Może nizoral ?

--I am the One and Only--

Marcinx66

Wysłana - 21 października 2009 19:40    Edytuj Cytuj
na łyso !!

nioonia

Wysłana - 21 października 2009 20:05    Edytuj Cytuj
sa juz tematy o pielegnacji wlosow, takze 'od srodka', w ktorych jest wiele ciekawych i wartych wyprobowania porad
Specjalista -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

"Sypię mi się łęb"

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.