Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 19822 razy
Autor

"Strzelanie" palcami

Lisuu

Wysłana - 20 września 2005 11:07    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Właśnie, jakie mogą być skutki strzelania palcami, szyją itd.? Bo słyszałem że można dostać zapalenia stawów albo coś takiego... czy to prawda?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 20 września 2005 14:32 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - T-100

CENA: 67.00zł
Olimp - Gold Omega 3 sport edition

CENA: 38.00zł
Olimp - THERMO STIM

CENA: 33.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Boofi

Wysłana - 20 września 2005 14:32    Edytuj Cytuj
z zapaleniem to nie - ale powierzchnie stawowe sie niszczą

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -

Lisuu

Wysłana - 20 września 2005 15:13    Edytuj Cytuj
A do czego to może doprowadzić?

oska5

Wysłana - 20 września 2005 20:59    Edytuj Cytuj
do procesu zwyrodnienia stawów

"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
Znawca -

Elchu

Wysłana - 21 września 2005 09:19    Edytuj Cytuj
ja od dawna strzelam palcami u rak i jak na razie jest spoko bo jak nie strzele sobie to jakos dziwnie sie czuje

ale jak u nogi duzym palcem strzeliłem, mysle ze to od tego, to mi sie cos z palcem stało i mam caly spuchniety i nie moge zginac lekarze tez mi nic nie poradzili a jak jest zmiana pogody to mnie tak napieprza ze szok i calty paluch jest grubszy i sie nie zgina

evernever

Wysłana - 21 września 2005 09:38    Edytuj Cytuj
""a jak jest zmiana pogody to mnie tak napieprza ze szok i calty paluch jest grubszy i sie nie zgina""

dziwne. objaw podobny do problemów reumatologicznych, bo zmiana pogody, ale palec u nogi ?? hmm objawem dny moczanowej jest boloący palec u nogi, ale to znowu co innego. najprawdopodobniej masz moze wybity palec, i reaguje na zmiane pogody jak jest zimno, bo uszkodzone stawy lubią ciepło.

sorry ze pisze tak niezrozumiale ale jestem po kawie z tussi

[http://www.sfd.pl/temat268831/]

Post dla osób z kręgozmykiem, wymiencie swoje
doświadczenia ;)

Lisuu

Wysłana - 21 września 2005 10:54    Edytuj Cytuj
A ja duży palec u nogi miałem lekko strzaskany (graliśmy w noge na przerwie ja w miękkich butach kumpel w twardych i jakoś tak wyszło że mnie kopnął w palucha ), to było rok temu a paluch mnie nadal lekko boli, myśle że to dlatego że własnie cały czas nim sobie strzelam... taki nałóg :)

evernever

Wysłana - 21 września 2005 11:03    Edytuj Cytuj
czyli nic Ci powaznego nie jest a palec to pewnie do konca zycia bedzie Cie czasem bolał, ja mam to samo z kostką która jest wybita i ortopedzi nie potrafią jej naprawic

doświadczenia ;)

Elchu

Wysłana - 21 września 2005 15:34    Edytuj  Cytuj
Mnie ten palec juz tak boli ze 4 lata bylem u lekarza to zrobili mi przeswietlenie i zrobili mi jakis zabieg i niby wycieli mi jakas chrzastke czy cos takiego ale to nic nie pomoglo palec jaki byl taki jest... a gamonie nie wiedza co to jest i tak musze z tym chodzic ani buta normalnegon ie ubiore jak mam noge spuchnieta bo mnie cala noga boli !$%@^$

evernever

Wysłana - 21 września 2005 15:45    Edytuj Cytuj
wiesz nie zawsze lekarze potrafią do konca wyleczyc. jest bardzo wiele chorób/urazów/schorzen które trudno wykryc/zdiagnozowac wiec trzeba sie nauczyc z tym zyc. ja np. powoli sie przyzwyczajam do tego ze mam cos z***ane ze stawami i bede to mial do konca zycia

doświadczenia ;)

Elchu

Wysłana - 21 września 2005 16:01    Edytuj Cytuj
ale reumatyzm tez sie jakos leczy albo zapalenie stawow...

A ja mam caly czas palca spuchnietego i nie moge zginac... a jak jest zmiana pogody(nie zawsze oczywiscie) to wtedy jeszcze barzdiej puchnie i napieprza...

Moze znacie jakies dobre leki na tego typu schorzenia ?

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

"Strzelanie" palcami

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.