Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
KARPACKIE SUPER MOCNE 9% I DOMAGAM SIE ZMIANY TEMATU
artlite
Wysłana - 30 czerwca 2004 01:24
Sprawdź swoje BMI
Nie bedzie o koksach. Zauwazylem cos niepokojacego w naszym dziale. Rozmawialem juz z wieloma osobami wypowiadajacymi sie na forum regularnie (co najmniej od kilku m-cy). Wszyscy oni (CO DO JEDNEGO!) stracili dziewczyny/kobiety (zazwyczaj na wlasne zyczenie).
Odp. mi szczerze - czy sfd to azyl dla frustratow, ktorzy uwazaja ze wszystko najwieksze juz i tak stracili, a koks to alternatywa? Jestem w szoku po prostu jak rozmawiam z niektorymi. To jest dokladnie taki stan, w ktorym nie chcialbym sie nigdy znalezc. Lepiej sie poczuje jak sie okaze, ze jednak nie jestem sam. Nie podaje zadnych nickow.
Pytam powaznie (kumpel pisze prace z psychologii -- moze cos wyciagnie dla siebie). Kazda szczera wypowiedz nagrodze sogiem.
Zmieniony przez - artlite w dniu 2004-06-30 01:25:26
Osobiscie nie zgadzam sie. Dla mnie sfd to zrodlo wiedzy jakiej nie znajde nigdzie w tak szybkim czasie jak i nie dosiegne porad w tak szybkim czasie. SFD RULEZZ
1088551752000
Uriel
Wysłana - 30 czerwca 2004 01:32
Nie wiem, czy ktoś się wypowie w tym poście - bo będzie to oznaczać, że tyczy się to właśnie ich.
Co do Twojego spostrzeżenia - to zauważyłem to na sobie - doping - wogóle cała kulturystyka dla mnie to zapełnienie czegoś czego już nie ma. Megatony koksu niekoniecznie - ale coś w tym jest. Anaboliki działają na mnie pozytywnie nastawiając mnie do życia. Abstrah**ąc od tematu - laska mnie rzuciła - wziąłem się za koks - czytałem kiedyś, kiedyś art jak pewien koleś - gdy był małym chłopcem był bity przez swojego ojca - efekt po kilku latach 150cm w klatce 59cm w bicepsie - prawie 300 na klatkę - pełen widocznych żył - patrzył w lustro i pomijając, że ciągle wydawał się być zbyt mały - mówił - że ojciec go już nigdy nie uderzy... a jeśli chodzi o kobiety - to h.uj z nimi -
Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
Ekspert -
1088551977000
artlite
Wysłana - 30 czerwca 2004 01:33
Pisze o tych, ktorzy nie tylko biora, ale sprawiaja ze forum jest wlasnie zrodlem wiedzy. No offense of kors.
Artlite, na pewno cos w tym jest. Tu w USA w jednym z talk-show w przerwie dali reklame "Czy zostalas rzucona przez chlopaka z powodu nadwagi, a teraz jestes szczupla i sexi, i chcialabys mu pokazac nowa siebie? Zglos sie do programu (i namiary)"
Sadze, ze sytuacja wcale nie jest inna u facetow. Nie mowie, ze kazdy kto zostal rzucony przez panienke bierze koks (armaggeddon bylby) ale po prostu zaczynaja szukac takich a nie innych powodow decyzji panny... a jak sam dobrze wiesz - najlatwiej wady znalesc w wygl zewn... no i dalej pewnie wiesz jak jest...
To jest moja opinia, rozkrecmy ten temat bo troche ten dzial robi sie monotoniczny (meta). Moze poszerzymy w koncu swoje koks-horyzonty, co? Artlite je rozszerza i za to mu sog ( o ile wejdzie )
Out of range.
Specjalista -
1088570214000
koks20
Wysłana - 30 czerwca 2004 06:40
Co sie tyczy dziewczyn, to w przeważającej wiekszości, nie przepadaja one za tym aby ich chłopcy brali ise za koks. Pamiętam jak sam zaczynałem, miałem fajn dziewczyne , na początku nawet nie miała nic przeciwko, bo zarysowały mi sie mięsnie, al póxniej już przestał jaj sie podobac. Musiałem sie tak kuc , aby nie było widać. Aż w końcu powiedziała, żebym wybierał miedzy nią a koksem. No i wybrałem. Powiedziałem jej żeby spi<erdalała! A teraz to róznie. Przeważnie jakies przelotne znajomości...
koks20, a w zasadzie 21
1088570436000
ALPAq
Wysłana - 30 czerwca 2004 08:11
koks20 !! za ten tekst masz soga ... "kazała mi wybierać między nią a koksem, i wybrałem " No coś w tym musi być, no mnie dziewczyna żuciła ale hmm raczej nie z powodu koxy ( w końcu niejestem zawodowym sterydzażem tylko przeszedłem jeden przeotny cykl) ani dla jakiegoś bydlaka ! chodź jak to było wyżej powiedziane o tym talk-show ! zobacz jak twoja za***ista laska cie zostawi dla jakigoś gościa który ma 56 w łapie 140 w klacie i jest za***iście wyrzeźbiony .. hmm to coś cie napędza żeby dążyć do tego !!
------------------------------ Trening to nie fszystko ale fszystko bez treningu to ch** !
1088575867000
mmichaal
Wysłana - 30 czerwca 2004 08:52
trzeba wybrać co w życiu jest ważniejsze...
dlatego przerzucam się na odżywki
1088578322000
leonstar
Wysłana - 30 czerwca 2004 09:16
Laseczki i koks nie trzymają się razem. Przynajmniej ja nie spotkałem. Może i dobrze, bo 1 potwór w domu wystarczy.
Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
Ekspert -
1088579765000
Borsuk
Wysłana - 30 czerwca 2004 09:32
Towar swoja droga...zreszta ja nie biore, ale najbardziej moja dziewczyna nienawidzi mojego komputera, nie ma sily ktora by mnie od niego mogla odciagnac na dluzej niz godzine, chyba ze spie...