Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Autor

Jak stosować kreatynę.

fighter17

Wysłana - 04 lipca 2008 20:42    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam. Kupiłęm sobie kreatynę olimp 300 mega caps. Ile dni mam ją brać i jak długą zrobić przerwę po cyklu. Chce podkreślić, żę to mój pierwszy suplement. Odpiszcie.

fifhter17

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 04 lipca 2008 20:49 
W większości przypadków polecamy:

Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 58.00zł
Olimp - T-100

CENA: 67.00zł
Olimp - Massacra

CENA: 99.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

Samo88

Wysłana - 04 lipca 2008 20:49    Edytuj Cytuj
Odpusc ja sobie..za wczesnie na nia, dopiero 2 miechy na silce jestes, zabierz sie za diete i dobierz odpowiedni trening. pozdr/

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 04 lipca 2008 20:53    Edytuj Cytuj
także bym polecał raczej trzymac sie podstaw, tym bardziej, ze one sa napewno jeszcze b. chwiejne.
możesz -a własciwie musisz- doskonalic rozkłady treningow i wykonanie ćwiczen od strony technicznej.
podobnie z odżywianiem, musisz poznac potrzeby organizmu -choc nie musi to byc jakoś ścisłe- tak aby dostarczac podstawowe składniki jakich organizm potrzebuje przy zwiekszonym wysiłku tak aby mógł nadbudowywac masę mięśni.

w tym czasie możesz zbierać na następne 300 kapsów bo owe 300 ktore juz masz sa raczej za małą troszeczke ilością/choc jakby sie uparł to taki biedny cyklik by zrobił- ale po co/.

"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Ekspert -

jacu90

Wysłana - 04 lipca 2008 20:55    Edytuj Cytuj
j/w kolega za maly okres treningu zeby sie brac za takie sprawy a poza tym jeszcze wiele Ci urosnie na sucho pozdrawiam

fighter17

Wysłana - 04 lipca 2008 21:37    Edytuj  Cytuj
Ale jak kupiłęm to chce wykorzystać. Napewno mi pomożę przy wzroście mięśni bo raczej nie zaszkodzi. Ile dni powinien trwać cykl. I jaką zrobić potem przerwę. Odpowiedzcie na te pytania.

fifhter17

Volferine

Wysłana - 04 lipca 2008 21:44    Edytuj Cytuj
Cykl powienien trwać 6-8tygodni.
Przerwe stosuje się tyle ile trwał twój cykl.
zdr
Znawca -

fighter17

Wysłana - 04 lipca 2008 21:44    Edytuj Cytuj
Dobra dzięki.

fifhter17

hrynio92

Wysłana - 04 lipca 2008 21:53    Edytuj Cytuj
to zostaw niech polezy na razie. A jak juz to cykl 6-8 tyg. a przerwa tyle co trwal twoj cykl

Jakby nie było będzie bardzo miło!

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 04 lipca 2008 22:09    Edytuj Cytuj
.,..ale chyba nie czytales mojej wypowiedzi, gdzie pisałem, ze 300 kapsów to nie za wiele, wiele więc nie pomoże, biorąc pod uwage to wszystko co juz zostalo wymienione, a także to co może zostało pominięte.

kompletuj więc cierpliwie wieksza dawkę i zacznij po około pól roku- z zastrzeżeniami jak powyżej, bo one właściwie zawsze sa aktualne.

"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Ekspert -

zorek11

Wysłana - 04 lipca 2008 23:49    Edytuj Cytuj
ah co za ludzie... Popelnialem takie bledy jak Ty ale gdybym trafil na to forum w tym momencie co Ty napewno bym nie wyrzucil masy pieniedzy w bloto. Stosuj sie lepiej do zastrzezen Apokalipsy

Mój Art na temat walki z bólem [http://www.sfd.pl/ART%3A_Jak_nale%C5%BCy_zwalcza%C4%87_b%C3%B3l_-t419927.html]
Dochodź do celu powoli...

Samo88

Wysłana - 05 lipca 2008 13:46    Edytuj Cytuj
Jesli nadal chcesz ja brac to i tak ci powiem ze nie ma to sensu.. skoro nie masz diety( jak psize w porfilu) to kreatyna i tak pojdzie ' do smieci'.. wiec lepiej ja odstaw na pozniej.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jak stosować kreatynę.

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.