jesli chodzi o działanie to niczego wiecej bym sie nie spodziewał niz przy kazdej z tych kreatyn ze składu solo...
kreatyna to wciaz kreatyna, przez sprzężanie jej z innymi substancjami, czy to kwas organiczny, czy chelat magnezu czy buforowanie jej cząsteczek nie osiągniemy nic innego jak zmiany we wchlanianiu, na plus lub na minus a działanie zaleznie od dawek pozostanie takie same. tzn. mono dziala tak samo jak krealkalyn tylko trzeba jesc go wiecej bo jest TEORETYCZNIE gorsze wchlanianie.
jadlem wiekszosc kreatyn solo jakie sa na rynku i niestety zadna forma nie charakteryzuje sie lepszym dzialaniem od pozostałych.
Dieta jest dla frajerow ,ktorych nie stac na suple. Suple sa dla frajerow ,ktorzy boja sie igly
"zebym choc raz sie nie wstydzil latem jak zdejme koszulke na plazy"
Ekspert -
1215034557000
MolderDist
Wysłana - 02 lipca 2008 23:44
No i co Ci Jabi odpowie w dziale sponsorowanym jako mod?
"Tak tak super produkt mega pompa" xDD
Znawca -
1215035086000
Siodema
Wysłana - 02 lipca 2008 23:46
dlaczego sugerujesz ze Jabi jako mod dzialu Hi-tec nie moze byc bezstronnym czlowiekiem?
Dieta jest dla frajerow ,ktorych nie stac na suple. Suple sa dla frajerow ,ktorzy boja sie igly
"zebym choc raz sie nie wstydzil latem jak zdejme koszulke na plazy"
Ekspert -
1215035210000
Cybul08
Wysłana - 02 lipca 2008 23:49
Wiesz mi ze malo jest na tym forum osob zetelnych takich jak JAbi
Znawca -
1215035343000
PePoNeNt
Wysłana - 03 lipca 2008 00:05
toż właśnie napisałem ze moi klienci brali, bo zamawiam to do sklepu w ktorym pracuje. opinie: dobra kreatyna ale bez orgazmów. bez spamu, post nie dotyczy jabiego.
Jezeli to co jest napisane o tych kreatynach jest prawda, ze sa bardziej stabilne itp. rzeczy. Chce brac ja w mniejszych ilosciach przez dlzuszy okres czasu 3-4 miesiace(nerki ne beda tak obciazone) Dzieki za opd. od przyszlego tygodnia zaczne lykac ten specyfik Zobaczymy co z tego bedzie
Zmieniony przez - Maniek_M w dniu 2008-07-03 07:37:33
Zmieniony przez - Maniek_M w dniu 2008-07-03 07:38:18
Niech masa bedzie z wami ....:)
1215062501000
Miniak_DH
Wysłana - 03 lipca 2008 08:02
Jezeli to co jest napisane o tych kreatynach jest prawda, ze sa bardziej stabilne itp. rzeczy.
Właśnie, czy to prawda. Na dobrą sprawę, to absolutnie żadna forma kreatyny oprócz monohydratu, nie ma potwierdzenia w badaniach że jest skuteczna i działa, tak samo nie ma żadnych dowodów na wyższość którejś formy nad mono. Zostają nam tylko zapewnienia producenta, a z tym jak na razie marnie wychodzi np. KA, czy CEE.
Specjalista -
1215064930000
MolderDist
Wysłana - 03 lipca 2008 08:18
Hej
Ja nie wypowiedziałem się konkretnie o Jabim jako "pumperze" tylko, że w dziale, gdzie mu płacą NIE WYPADA mu wyrażać negatywnych opinii o produktach firmy. Wiem, że Jabi est ok
Miniak
Z innych form niż mono były przeprowadzone badania przez firme Albion nad chelatem magnezowym kreatyny i w tych badaniach okazało się, że "Magna Power" jest mocniejsza i bezpieczniejsza od mono Ale to jednak komercyjne badanie...