Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

"Gołota to boksująca maszyna, szczęście ma mu przynieść córka"

Thai-Mati

Wysłana - 28 października 2008 18:58    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

"Andrzej jest jak boksująca maszyna, ale jego rywal nie jest żadnym leszczem. Szczerze mówiąc, boję się tej walki. Szanse oceniam pół na pół - mówi Sam Colonna, trener Andrzeja Gołoty. Polak 7 listopada w Chinach zmierzy się z Rayem Austinem.

Do walki już tylko dwa tygodnie i przygotowania idą pełną parą. Polak już dziś powinien pojawić się w Chinach. - Nie przypominam sobie, żeby któryś z moich podopiecznych trenował tak sumiennie jak Andrzej - mówi trener Gołoty, Sam Colonna dla "Super Expressu".

- Kiedy przygotowuje się do walki, nie ma mowy o taryfie ulgowej, nigdy nie narzeka na ból czy zmęczenie. Po prostu haruje jak wół i nie trzeba go poganiać. Ale ostrzegam, Austin to żaden leszcz, który obijał tylko kelnerów. Facet walczył z najlepszymi na świecie i dla Andrzeja to będzie piekielnie ciężki sprawdzian - ostrzega szkoleniowiec.

Ale Andrzej Gołota w Chinach będzie miał mocne wsparcie - szczęście ma mu przynieść jego piękna córka Aleksandra. - Kiedy Ola była niemowlęciem, Andrzej zabierał ją na treningi. Dzisiaj to już prawie dorosła pannica, za pół roku skończy osiemnaście lat. Ale też lubi wpaść na trening taty - mówi Mariola Gołota, żona boksera.

Ola to prawdziwa piękność, ale mimo, iż reprezentuje tę słabszą płeć, nie boi się ani widoku krwi ani przemocy. W Chinach będzie towarzyszyła swojemu tacie. Andrzej wierzy, że obecność ukochanej córki doda mu sił i pewności siebie."

Polskiboks.pl

Jako,że walka Gołoty zbliża się nie ubłaganie to pozwoliłem sobie wkleić tego newsa.Marzy mi się,aby Adrew wrócił do formy z przed 10-15 lat(wiem,wiem nie ten wiek).Ray Austin to dryblas z którym mam nadzieję Andrzej sobię poradzi.A potem niech dostanie tą już nie wiadomo którą szanse walki o mistrzostwo.Pozdrawiam

How much can you know about yourself if you've never been in a fight?

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

"Gołota to boksująca maszyna, szczęście ma mu przynieść córka"

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.