Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Zuzana Light - bodyrock.tv

pczar1

Wysłana - 22 listopada 2009 00:46    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam. Mam nadzieję że jeszcze nie było podobnego tematu. Mam prośbę do forumowiczów co sądzicie o materiałach jakie są udostępnione na stronie http://www.bodyrock.tv/ w szczególności chodzi mi o materiały treningowe. Uważacie że ćwiczenia prezentowane przez niejaką (za***iście seksowną) Zuzanę Light byłby dobre na robienie rzeźby dla mężczyzny?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 22 listopada 2009 03:07 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł
Trec - NitroBolon II powder

CENA: 119.00zł
Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

MOREPOWER

Wysłana - 22 listopada 2009 03:07    Edytuj Cytuj
Zacznijmy od tego, ze temat raczej do"po siłowni, o siłowni"trzeba przenieść. Po drugie-od pewnego czasu z pewnym kumplem podniecamy się ta dziewczyną[ale podniecamy się osobno, świntuchy i wciąż jesteśmy hetero].

Po trzecie-jej materiały treningowe to typowy fitness-nam się na nic nie zdadzą, chyba, że ktoś chce sobie pooglądać atrakcyjną kobiete ale to chyba nie problem dla większości z nas...
No i czasem robi różne błędy w technice[np. prostuje ręce do końca na różnych wyciskaniach i takie tam], ale ludziom to chyba aż tak nie przeszkadza, bo wiekszość jednak skupia się bardziej na oglądaniu Zuzanny, niż na ćwiczeniach, które prezentuje...a poza tym w fitnessie mamy doczynienia z malutkimi ciężarami, więc niektóre błędy w technice nie są takie straszne w skutkach...Niemniej czasami błędy się tam zdarzają.
Specjalista -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Zuzana Light - bodyrock.tv

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.