Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Zuras91/Masa +Klata

Zuras91

Wysłana - 27 grudnia 2008 02:06    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Zakładam także swój temat ; )
Wybrałem masa +klata.
Mam nadzieje ,że program pomorze mi się przygotować do zawodów bo mam zamiar wysatartować za rok w zawodach kulturystycznych ; )
Narazie się troche zawiodłem tym FBW ...na regenaracji mam mocniejszy plan ale niech będzie Czekam tylko na porządne treningi kiedy wejdą na plan ;D
Więc startujemy ;DD

NO PAIN
NO GAIN

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 27 grudnia 2008 02:08 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł
Gaspari Nutrition - MyoFusion

CENA: 149.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Zuras91

Wysłana - 27 grudnia 2008 02:08    Edytuj Cytuj
I trochę mnie dziwi jedna rzecz ;D
To,że specjalista i kordynatorem trenignów jest tak wykwalifikowany trener ,który przepraszam za stwierdzenie wygląda jakby ćwiczył miesiąć na siłowni ;D
Nie wątpie w jego wiedze teoretyczną ale mam nadzieje,że są także inni specjaliści

NO PAIN
NO GAIN

Zuras91

Wysłana - 27 grudnia 2008 02:10    Edytuj Cytuj

Wklejam swoje foto z początku startu.
Zobaczymy co z tego wyjdzie

NO PAIN
NO GAIN

Ramzechio

Wysłana - 27 grudnia 2008 02:12    Edytuj Cytuj
Kiedyś pamiętam, że szukałem podobnego treningu.
Jest tu gdzieś na forum tai dobry trening z priorytetem na klatkę. Robiłem go i działał. Na masę też dobrze wchodzi.
Skorzystaj z opcji 'szukaj'.
Temat mniej więcej "trening 4-dniowy z priorytetem na klatkę". Coś w tym rodzaju. Poszukaj. Powodzenia

Ramzechio

Wysłana - 27 grudnia 2008 02:13    Edytuj Cytuj
Ten temat z treningiem jest naprawdę dobry. Z tego, co pamiętam, to założył go jakiś znawca.

Zuras91

Wysłana - 29 grudnia 2008 13:47    Edytuj Cytuj
Jak dla mnie to strasznie nudne to FBW.
To jest za łatwe....i niewiem kto dopiero ćwiczenia...ja rozumiem ,że to ma nas "przygotować" to ciężkich treningów ale 30 kg na suwnicy czy po 4 kilo na barki to troche przesada....inne ciezary tak samo...ja się tym normalnie rozgrzewam...
I jeszcze jedno leci drugi tydzień i ciagle te FBW jak mamy tylko miecha to zanim to sie rozkreci już będziemy musieli kończyć

NO PAIN
NO GAIN

boouletta

Wysłana - 29 grudnia 2008 14:16    Edytuj Cytuj
Zuras91 mnie też niepokoi dobór ciężarów. Dla Ciebie są one śmieszne, a ja rozpoczynając swoją przygodę z treningiem siłowym mam podobne - m.in. 4 kilo na barki - mnie to przeraża :)

Martainn

Wysłana - 29 grudnia 2008 15:04    Edytuj Cytuj
Żuras mamy 3 miechy:) Ale ciężary trochę też mnie niepokoją. Nie wiem jak u Ciebie, ale ja na dzisiejszy trening dostałem 20 ćwiczeń Chyba jakiś błąd jest albo coś. Napisałem maila rano, ale bez odzewu.

Zuras91

Wysłana - 29 grudnia 2008 15:21    Edytuj Cytuj
Ja czekam na konretny trening dzielony...tym fbw nie ma co się bawić...wracam po renegeracji na siłke...dostosuje sie do planu ale nie do ciężaru Bo nawet na logikę chodzi sie po to na siłownie by przeciążać mięśnie a tym treningiem to będzie bodzieć taki jak bieganie na nogi czy pompki na klatke

NO PAIN
NO GAIN

Martainn

Wysłana - 29 grudnia 2008 15:26    Edytuj Cytuj
Ja pojadę tak jak jest, żeby obiektywnie ocenić plan po zakończeniu.

Zuras91

Wysłana - 29 grudnia 2008 20:08    Edytuj Cytuj
Widzisz ja nie mam czasu na obiektywne ocenianie
Widać przecież ,że obecnie bardzo słabo wyglądam a chce wystartować za 2 lata w juniorach w 75 + ; )

NO PAIN
NO GAIN

Odpowiedzi jest na 5 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Zuras91/Masa +Klata

Strony:  pierwsza  2  3  4  5   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.